perjantai 2. tammikuuta 2015

Vuosi 2015


Uusi vuosi ja vanhat kujeet pienellä lisämausteella. Se olkoon tämän vuoden teema. Kuten jo aiemmin mainitsin, aiheutti blogi itselleni paljon aivotyötä viime vuoden lopulla. Voisi jopa sanoa, että koin tietynlaisen blogin 2-vuotiskriisin. Alkuvuodesta pohdin blogin nimen muuttamista, koska koin aihealueet liian laajaksi blogin nimeen verraten. Loppuraskaudesta blogiin liittyvät asiat alkoivat kuitenkin selkeytyä. Päätin pysyä entisessä ja hyväksi todetussa nimessä ja samalla tiivistää aihealueita. Muutamat teistä ehkä huomasivat jo loppuvuodesta, että omasta elämästä kertovat postaukset vähentyivät ja jäljelle jäivät oman käden tuotokset. Tämä tulee olemaan myös blogin tuleva linja. Ajatuksena kuitenkin on, ettei sisältö koostuisi ainoastaan valmiista ja keskeneräisistä töistä, vaan löytäisin blogattavaa käsillä tekemisen aiheesta myös näiden asioiden ulkopuolelta. Tässä onkin blogin suhteen suurin haaste, jonka asetan itselleni tälle vuodelle.

Aikomuksena on myös aktivoida blogi pikkuhiljaa omaa jaksamistani kuulostellen. Rutinoimisen kohteena tulee olemaan myös blogin Facebook-sivut, joihin haluaisin enemmän sisältöä. Tähän aion pureutua enemmän kuitenkin vasta loppuvuodesta, jolloin blogaustahtini on toivottavasti jo nykyistä ahkerampaa.

Käsitöiden saralla suurinpana haasteena asetan itselleni kirjoneulonnan haltuun ottamisen. Toiveena olisi myös, että blogissa nähtäisiin tulevana vuonna enemmän DIY-töitä. Ideoita aion saalistella muun muassa Pinterestistä, joka onkin oivallusten ehtymätön kaivo. Ja kuten jo aiemmin mainitsin, minkäänlaisia lankakilojen tavoiteita en aio itselleni tänä vuonna asettaa. Alkanut vuosi tuo blogiin luultavasti myös yhden bloggaussarjan lisää. Ja sanomattakin on selvää, että Keskiviikon keskeneräiset jatkavat kertymistään tänäkin vuonna. Mikäli sarja pääsee sadanteen osaansa, muistelemme valmistuneita ja keskeneräiseksi jääneitä keskeneräisyyksiä.

Todella tyytyväinen voisin olla itseeni, mikäli saisin tänä vuonna aikaiseksi blogin joulukalenterin. Paineita en kuitenkaan aio asiasta ottaa. Mikäli sopiva idea kehkeytyy loppukesään mennessä voin idean toteuttaakkin. Myös jonkinlainen haaste teille lukijoille olisi kiva myös tänä vuonna suunnitella. Mutta nämä olkoon extra herkkuja, jotka toteutan, jos oma jaksaminen antaa myöden ja sopivia ideoita syntyy ilman pakotusta.

Näillä eväillä onkin hyvä alkaa viettämään vuotta 2015. 
Ihanaa, että juuri sinä olet seuraamassa, mitä se tuo Silmukan saalistus-blogille mukanaan!

8 kommenttia:

 1. Itse poistin blogin Facebook-sivun, sillä tuntui vähän turhalta ylläpitää sitä vain postauksien linkittämiseen. Tykkään päivittää enemmän Instagramia ja se jotenkin tuntuu luonnolliselta, sillä sen käyttö on mulle aivan erilaista kuin Facebookin.

  Itse mietin etten kirjoittele mitään tulevaisuuden ajatuksia, mutta eilen ajattelin, että olisi kiva kirjoittaa ne itseä varten ylös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Instagram on kyllä myös mukava kanava jakaa blogiin liittyviä juttuja ja hieman muitakin. Sain kuitenkin Facebook-sivujen ylläpitoon viime vuonna sen verran hyviä vinkkejä, että pakkohan ne on hyödyntää ;)

   Ja hyvähän se on suunnitelmia kirjoittaa vaikka ihan vaan itselleen ylös. Paljastat ne vaikka sitten loppuvuodesta, niin ei tule turhia paineita ;)

   Poista
 2. Sinulla myös mukavia haasteita tälle vuodelle :) aina se elämä voittaa, kun lapset vähän varttuu ja sitä omaa aikaa jää aina vähän enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä onneksi Pikkusaalistaja on yönsä hyvin nukkuvaa sorttia, joten voimia on alkanut olemaan käsitöiden tekemiseenkin jo, vaikken uskaltanut kyllä olettaa, että olisin näin aikaisin päässyt neulomiseen kiinni :) Ja uskon, että blogikin tästä ajallaan vilkastuu :)

   Poista
 3. Hyvää alkanutta vuotta sinne! Tämän vuoden suunnitelmat kuulostaa tosi kivalta! Saas nähdä, millaiseksi oma blogivuoteni muodostuu. :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa hyvältä :) Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että hyvältä kuulostaa :) Hyvää uutta vuotta sinullekkin!

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...