perjantai 13. maaliskuuta 2015

Instagramista kajahtaa!

Tällä hetkellä on tunne, ettei käsityöt oikein etene sitä vauhtia, kuin itse toivoisi. Saan tehtyä kerroksen silloin, toisen tällöin ja sitten jo kutsuukin taas kotityöt tai jompi kumpi kullan nupuistamme. Enkä valita, tätähän olen toivonut ja vaikka huonoja päiviä jokaiselle meistä silloin tällöin sattuu, päivääkään en vaihtaisi pois.

Vaikka bloggaaminen ja käsityöt ovat jääneet väkisinkin vähemmälle, olen minäkin löytänyt helpon ja mukavan kanavan jakaa blogiin liittyviä juttuja ja arjen pieniä hetkiä teille lukijoille. Sehän on tietysti Instagram, josta minut löytää nimierkillä @silmukansaalistus.

Käsityöaiheiset Instagramkuvat jaan myös Silmukan saalistus-facebooksivuilla. Tällaisia kuvia tulee usein lisättyä silloin, kun en ehdi tehdä Keskiviikon keskeneräistä-postausta tai etenen käsityössä reippaasti esimerkiksi viikonloppuna, enkä malta jättää hehkuttamista keskiviikolle. Lisäksi kerron tuoreeltaan Instagram-seuraajilleni, koska blogista löytyy uusi postaus.

Näiden kuvien lisäksi tulee silloin tällöin napattua kuvia Pikku-E:n kanssa leikkiessä tai ulkoillessa. Välillä vilautan leipomuksia ja muita arjen hetkiäkin.

Tulkaa siis ihmeessä seuraamaan minua myös Instagramiin!

2 kommenttia:

  1. Kiva kurkistus. Munkin ehkä pitäisi opetella tuo instagramin käyttö edes seurailu mielessä.. hmm.. T:Kapinallinen nykyteknologian käyttäjä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit. Instagram on kyllä ihan helppo opetella :) Suosittelen!

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...