perjantai 27. maaliskuuta 2015

Lankojen uusi koti


Miehen vanha armeijan ylijäämä puuarkku sai uuden käyttötarkoituksen, kun mies täysin yllättäen antoi sen lankojen säilytykseen. Olin tästä tietysti hyvin iloinen, sillä lankoja oli ollut tähän asti siellä sun täällä. Yhdessä aloimme miettimään, minkä värisenä arkku parhaiten sopisi makuuhuoneen värimaailaan. Päädyimme valkoiseen, sillä silloin arkun voisi sijoittaa tarvittaessa mihin huoneeseen tahansa.


Arkun maalaus jäi hieman puolitiehen, enkä enää malttanut odottaa sen viimeistelyä, vaan pakkasin langat arkkuun, vaikka laidat yläreunoista hieman vielä vihersivätkin. Alun alkaen uskoin, että arkkuun jäisi vielä tilaa uusille lankahankinnoille, mutta toisin kävi. Arkun täyttyminen kypsytti päätöksen siitä, että uusia lankoja ei tule, vaan yritän nyt tosissani päästä eroon vanhoista keristä. Lisäksi vielä muutama vyyhti on niin hyvässä jemmassa, etten ole niitä vielä löytänyt. No, neulottavaa ja virkattavaa ainakin riittää.


Miten sinä säilytätä lankasi?

12 kommenttia:

 1. Ihana laatikko! Kunpa oiski vaan noin vähän lankaa, että ne mahtuis tommoseen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihana on! Hui, itseä hiukan pääsi ahdistamaan jo tuo oma lankamäärä, kun tajusin ettei arkkuun jäänyt yhtään tilaa uusille langoille :D Mutta sä oletkin todella ahkera neuloja, joten pitäähän sitä materiaaliakin olla paljon ;)

   Poista
 2. Meillä on vaatekaappi, jossa on ulos vedettävät ritiläkorit. (Yli 1m leveät) Alimmassa korissa minulla on langat. Mahtuivat hyvin tammikuussa viime vuoden lankalaihistelun jälkeen. Enää ei mahdu. Kori tursuaa ja yksi muovikassi (kokoa ruokakaupan kassi) on päätynyt nököttämään olohuoneeseen sohvan viereen. Ei lisää lankoja tännekkään siis... Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sinne, että langat mahtuvat taas joskus niille varattuun paikkaan! :) Eiköhän se ostokielto jossain vaiheessa täälläkin raukea ;)

   Poista
 3. itsellä on sellaisessa kahdeksanlaatikkoisessa lipastossa, parissa virkatussa korissa, yhdessä ikean tynnyrissä, ja kaikki niin ääriään myöten täynnä, että hyvä kun kiinni saa. Myös matonkuteita on tynnyrillinen ja pari lipaston laatikkoa. Pakko kans kyllä neuloa vanhoja, mutta kun jostain kumman syystä uusia vaan ilmestyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät sailytystilat löytyy sinultakin. Jostain kumman syystä lankoja on kaupassa niin ihana hypistellä ja toisinaan vain se pelkkä hypistely ei riitä ;)

   Poista
 4. Nää on niin ihanan nostalgiasia nämä vanhat puuarkut <3
  Itselläni uhrattu langoille vaatekaappi, semmonen kaksiovinen, lisäksi metallinen jättitynnyri jämälangoille :D

  VastaaPoista
 5. Aika mahtava loota! Mulla on Ikean iso Hemnes-lipasto. Sellainen, jossa on 4 isoa laatikkoa ja kaksi pientä vetolaatikkoa. Alin on täynnä kuteita ja kaksi laatikkoa täynnä lankoja. Yhdessä on täytettä, kirjoja ja puikkoja. Pienissä laatikoissa on nappeja, nauhoja, neuloja, saksia ym. Laatikot menee tällä hetkellä just ja just kiinni :D Tarkoitus olisi saada lankalaihiksen kautta laatikot kiinni ja nätti järjestys tilalle :D Nyt osa tavaroista on vaan survottuna ja toivon joka kerta, että laatikko menee vielä kiinni eikä mitään mene rikki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava on tosiaan :) Sun lipasto kuulostaa kaikessa runsaudessaan kuitenkin järjestelmälliseltä. Ei tarvitse kaivaa pohjalle asti, jotta löytää juuri sen langan mitä hakee ;) Tosin nuo minigrippussit auttaa vähän asiaa :D

   Poista
 6. Kivan näköinen arkku! Omia lankojani säilytän kuudessa Smartstoren 15 litran kannellisessa muovilaatikossa, joista puolet on ääriään myöten täynnä ja loput hieman vähemmän täynnä. Kaksi näistä laatikoista toimii samalla (sohva)pöytänä kannettavalle tietokoneelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kivan näköinen on :) Hyvältä kuulostaa sunkin lankojen varastoinnit ja monipuolisilta, kun sohvapöytinäkin toimivat :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...