keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Keskiviikon keskeneräiset 025

Eilen netin ihmeellisessä maailmassa vaeltaessani törmäsin Santun Maja-blogiin, jossa on käynnissä keskeneräisten käsitöiden haaste. Blogini perustamisen jälkeen en juurikaan ole jättänyt käsitöitä kesken, mutta päätin silti osallistua sillä käsityöhän on aina keskeneräinen, kunnes se valmistuu. Lisäksi tähän haasteeseen hyppääminen sopi täydellisesti näin keskiviikoksi, jolloin muutenkin esittelen keskeneräisiä töitäni. Keskeräisten käsitöitteni lista ei ole suuren suuri, mutta se varmasti kasvaa kevään myötä.


Haasteen idea on siis tämä:
 
"Tällä haasteella ei ole mitään sen ihmeellisempiä sääntöjä, kuin vain toimia motivaattorina itselle, että keskeneräiset työt tulevat tehtyä loppuun ennen kesää. Eli saa soveltaa! Syksyllä sitten on ihana aloittaa tyhjältä pöydältä.." Santtu, Santun Maja


Oma listani taas on tämä:


1. Rumasukat

Kyseessä on Neuloo ja purkautuu-blogin snna k:n alkuun laittama haaste, jossa Rumasukkavaihtoon ilmoittautuneet tekevät arvotulle parilleen rumat sukat. Tällä keinoin neuloja itse pääsee eroon isommista tai pienemmistä rumista lankanyteröistä ja sukkien saaja saa sukat, jotka eivät välttämättä olekkaan hänen mielestään rumat. Kaikki siis tekevät, antavat ja saavat sukat. Itse en omista juurikaan langanjämiä, mutta rumia lankoja kyllä mörköilee lankalaatikossani. Lisäksi pyrin tekemään mahdollisemman rumia yksityiskohtia ja lähes oksettavia väriyhdistelmiä :) Sukkien pitäisi olla saajallaan 1.4. Toivottavasta onnistun.


2. Mysteeri työ

Tämä ei ole niinkään mysteeri minulle, vaan mysteeri teille rakkaat lukijat. Syykin tähän on hyvin yksinkertainen. Nimittäin tämän lahjan tuleva omistaja kuuluu aktiiviseen lukijakuntaani, enkä halua yllätyksen paljastuvan. Kunhan tapaamme, niin lahja löytää omistajansa ja kuvat valmiista työstä pamahtavat blogiini :) Odotellaan, odotellaan.... ;)


Keskeneräiset valmiina:

6 kommenttia:

 1. Sullahan on hyvin homma hanskassa, ei ole onneksi pitkä listä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Katsotaan nyt kuinka paljon lista vielä ehtii kasvaa :)

   Poista
 2. Ihailtavan lyhyt lista. Ja vielä kun töille aikarajakin. Mua ainakin motivoi parhaiten viime hetken paniikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lyhyt tosiaan on :) Ja hiukan on minussa samaa "vikaa", että työn viimetippaan jääminen motivoi parhaiten.

   Poista
 3. Miulla on sama "ongelma", keskeneräisten hommien listassa olisi tasan kaksi kohtaa - ai miten niin tässä on ollut turhankin paljon vapaa-aikaa viime kuukausina? :P

  Kivoja muistikirjajuttuja oli taas edellisessä postauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaaltahan se on hyvä ettei liikaa kerry keskeneräisiä töitä :D

   Kiitos muistikirjakehuista :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...