keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Keskiviikon keskeneräiset 026

Täällä käsityöt valmistuvat omalla rauhallisella tahdillaan. Viikonloppuna toinen töistä päätyy uudelle omistajalleen, joten luvassa on pääsiäispostaus täysin valmiin työn tiimoilta! :)


On täällä silti jotain muutakin keskeneräistä, kuin vain käsityöt. Nimittäin Pikku-E:n huone. Tapetit on poistettu ja huone odottaa kittausta, hiontaa, tapetointia ja maalausta. Työtä riittää, mutta onneksi ei ole kiire. Tosin, jos Pikku-E osaisi komentaa oikeilla sanoilla, niin hän varmasti pistäisi remonttiin vauhtia :) Huomatkaa muuten klassinen lapsilukko kaapinovissa :) Edessä on vielä varmistuslukkona hylly täynnä remonttitavaraa.


Tässä kuvassa näkyy asuntomme erikoinen ja hiukan moderni piirre. Molemmissa makuuhuoneissa ja olohuoneessa on nimittäin alkuperäisesti ollut yksi erivärinen seinä. Eli aivan kuin tehosteseinä, joita nykyäänkin käytetään. Pikku-E:n tulevassa huoneessa tehosteseinän väri on mielestäni jokseenkin poikkeava 70-luvun talolle. Väri ei tule kuvassa täysin esille, mutta se on murrettu sininen. Se olisi voinut olla hieno väri pojan huoneeseen, mutta myöhemmin kitatut lastulevyjen saumat taas eivät ole kauniit. Toiseksi värimaailma on huoneeseen jo päätetty. Pääsisimpä näyttämään lopputuloksen teille pian :) Mutta kiirehän tässä ei ole ;)

5 kommenttia:

 1. Oh! Upea tuo sininen sävy :) Me kun ollaan kanssa maalailtu ja sen sellaista pientä tehty, niin huomattu 70-luvulta tuttua vihreää ja punaista/oranssia meidän seinissä :)

  Odotan innolla lopputulosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävy on tosiaan upea :D Täällä on suurinosa seinistä ollut tuota keltaista, mitä tässäkin huoneessa muut seinät oli. Muuten on ollut muistaakseni ällön väristä ruskeaa ja myrkyn vihreää. Ihanaa että odotat lopputulosta! :)

   Poista
 2. Hieno on sininen. Mitäs muuta väriä pikkumiehelle sinne tulee? millaista tapettia? Meille on nyt poikien huoneisiin tehty ala osa O:lle limenvihreästä ja C:lle sinivihreästä. Sitte C:lle tulee purjevenetapetti yhteen seinään, yläaosa jää muualta valkoiseksi. O:lle tulee limenvihreen yläpuolelle Cars boordi ja sit sen yläpuolelle vaan ihan valkoista. Nuo värit on sinne jo maalattu ja mä olin tänään et wou, oli niin hieno! Katsotaa mikä lopullinen tulos on sitte :) -Helinä-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen ei jää seiniin :) Seinä maalataan raidalliseksi, puolet raidoista tulee taikamaalilla, eli kiiltelee sitten kauniisti :) Ja kaapinoviin on tulossa yksi jännä juttu :) Hyvältä kuulostaa noi teidän poikien huoneet :)

   Poista
 3. Aijjaaa.. Okkei, odottelen koska valmistuu et nään kuvia :) -Helinä-

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...