maanantai 11. maaliskuuta 2013

Muistikirjamaaliskuu 9,10/31


Launtaina Muistikirjamaaliskuun käsky oli "Lisää muistikirjaasi resepti jota haluaisit kokeilla, tai jota olet etsinyt pitkään." Se sopikin hyvin, sillä aina näin keväällä alan mietintäpipo syvällä päässä pohtimaan mihin käytän pakastimessa olevat marjat. Yleensä leivon marjamuffinseja, mutta nyt halusin jotain uutta. Surffattuani nettiaalloilla jonkinaikaa, löysin marjagratiinin ohjeen. Se näytti ja kuulosti niin hyvältä, että päätin kokeilla. Aineet ovat valmiina, gratiini ei vielä :) Ohje ja lauantain sivuni tässä:


Sunnuntain aihe vuorostaan kuului näin: "Kirjoita top 10 -lista vapaavalintaisesta aiheesta." Unohdin aiheen aamun kurkistuksen jälkeen koko päiväksi. Muistin sen viimein, kun yritin nukahtaa. Pienen pohdinnan jälkeen sain idean. Tässä taannoin kerroin teille outoja tapojani. Yksi niistä oli se, että keräilen ihania ja hieman erikoisia nimiä muistiin siltä varalta, jos vielä joskus tarvitsisi keksiä lapselle nimi. Kaivoin siis muistikirjan esille ja listasin sieltä kymmenen suosikkiani. Nimet ovat aakkosjärjestyksessä ja tyttöjen ja poikien nimet ovat sekaisin.


4 kommenttia:

 1. tuo lista erikoisista nimistä on ihana, itse olen päättänyt että jos saan joskus lapsia haluan erikoiset nimet. Vaikka nyt taitaakin olla niin että vanhat Martat ja muut tulevat muotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Meillä oli pojalle tarkoitus antaa erikoinen nimi, mutta myöhemmin pojan nimi osoittautuikin hieman yleistyväksi nimeksi. Hyvä nimi kuitenkin, joten ei haittaa :)

   Poista
 2. Kivoja nimiä. :) Tosin ehkä Delfina olisi omaan makuun ainakin ensimmäiseksi nimeksi vähän turhan erikoinen, mutta muut on oikein kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itse olen kyllä samaa mieltä tuosta Delfinasta. Itsekkään tuskin sitä antaisin ensimmäiseksi nimeksi, mutta toisena ja kolmantena nimenä kävisi kyllä :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...