perjantai 1. elokuuta 2014

Silmukan ytimestä-haaste 8/2014


Kesä on täällä ja hellepäivät ovat vieneet tämän bloggaajan menessään ja blogia on tullut päivitettyä tavallista vähemmän ja kommenttejakin oli päässyt muutama kertymään. Pahoittelen siis kommenttien julkaisemisen ja niihin vastaamisen viivästymistä.

Muutama ahkera haasteeseen osallistuja löytyi viime kuullekkin. Sitä oliko antamamme vastakohtahaaste eli pieni - suuri liian haastava, vai vetikö lämpimät ilmat käsitöiden ääreltä pihalle, en tiedä. Kiitos kuitenkin kaikille teille, jotka saitte hienot haastetyönne valmiiksi! Sinikin oli ahkera ja oli helmeillyt sieniä ihan urakalla. Muita pieniä ja suuria haastetöitä löydät seuraavista blogeista:Tietoa Silmukan ytimestä-haasteesta:
 • Annamme joka kuukauden ensimmäisenä päivänä klo 7:00 uuden haasteen. Haasteen aiheen löydät sekä Pipon ytimestä, että täältä.
 • Haasteen voi toteuttaa millä tavalla tahansa, kunhan se on käsintehty. Mukaan voi siis osallistua neulomisen lisäksi ompelemalla, piirtämällä, askartelemalla, skräppäämällä tai millä tahansa tavalla, kunhan työ on tehty käsin.
 • Haasteeseen voi osallistua kommentoimalla kuukauden haaste postaukseen ja ilmaisemalla halukkuutensa osallistua haasteeseen. Jokaisen kuukauden haasteeseen ilmoittaudutaan erikseen. Kaikkiin haasteisiin ei tietenkään ole pakko osallistua. Haasteeseen voi ilmoittautua Pipon ytimestä-blogissa tai täällä.
 • Haasteeseen osallistuneista kerätään lista molempien blogien sivupalkkiin. Näin osallistujien töitä on helpompi seurata.
 • Valmiin työn voi postata omaan blogiin kun työ valmistuu, mieluiten tietysti kuluvan kuukauden aikana.
 • Haasteen kuvan (löytyy tekstin alusta) saa kopioida ja käyttää omassa blogissa haasteeseen liittyen. Haastetta saa halutessaan mainostaa eteenpäin.
 • Esitellessäsi valmiin työsi, mainitsethan sekä Pipon ytimestä- että Silmukan saalistus-blogin tekstissäsi, kiitos! 
 • Kun olet lisännyt valmiin haastetyön blogiisi, käythän ilmoittamassa siitä joko Pipon ytimestä-blogissa tai täällä.
 • Palkintona toimii inspiraatio ja tekemisen ilo.
 • Valmiilla työlläsi voit myös osallistua muihinkin kilpailuihin, haasteisiin tai tempauksiin. Töiden ei tarvitse olla "kiinni" vain Silmukan ytimestä- haasteessa!
Tämän kuun haaste saattaa kuulostaa joillekkin haastetta pidempään seuranneille kovinkin tutulta. Aiheena nimittäin on:

Neulegraffiti

Samainen aihe oli haasteena viime vuoden heinäkuussa, mutta koska haasteemme saavutti suuremman suosionsa vasta tämän vuoden alussa, oli tämä aihe kiva nostaa uudestaan esille. Aivan kuten viimeksikin, myös tällä kertaa voisin vinkata, että te jotka ette perusta neulomisesta tai virkkaamisesta voitte inspiroitua sanasta "graffiti", kunhan haastetyö ei riko lakia.

Inspiroivaa elokuuta!

2 kommenttia:

 1. Neulegraffiti tehty. http://kiljustenblogi.blogspot.fi/2014/08/silmukan-ytimesta-82014-neulegraffiti.html Aurinkoisen onnellisia elokuun päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulen kurkkaamaan :) Ja kiitos, samanmoisia myös sinulle!

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...