sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Pikkusaalistajan raitasukat


Taaperon raitasukat
Ohje: Ulla: Sukan neulominen kärjestä ylöspäin
Lanka: Maija, Novita Nalle ja Novita Pikkusisko
Puikot: 3 mm
Langan menekki: 39 g


Rakaani on ollut viime viikot neuloosin kourissa. Ja onhan niitä sukkia syntynytkin. Ensimmäisenä päätin esitellä teille Pikkusaalistajan uudet ihanat varpaiden lämittimet. Näiden lisäksi valmiina ovat myös Puikkomaisterin Ohdake-sukat, jotka esittelen myöhemmin. Mies inspiroitui Ohdakkeiden pystyraidoista niin, että päätti neuloa niitä myös näihin pienempiin sukkiin.


Langoiksi valikoitui ensin Maija ja Novita Pikkusisko, mutta kun alkoi näyttämään, ettei langat ihan riitäkkään hankimme kerän tummanharmaata Novita Nallea. 


Uutta miehelle näissä sukissa oli neulominen kärjestä varteen. Taisin olla itse aika kova miestä suostuttelemassa tähän, jotta Maijan ja Pikkusiskon jämät varmasti loppuisivat. Rakas tykästyikin tuohon tekniikkaan niin, että puikoilla on tälläkin hetkellä tuolla tekniikalla neulottava sukkapari. Uutta oli myös ranskalainen kantapää, joka itsellänikin on ollut jo pitkään To do-listan kärjessä.

Mitä sinulle uutta olet viimeaikoina opetellut?

8 kommenttia:

 1. Kiva sukkamalli jämälangoille, raitoja voi tehdä myös näinpäin!

  VastaaPoista
 2. Kivat sukat! Itse en ole opetellut pitkään aikaan mitään uutta. Neulontatauolta palailen neuloen tuttuja ja turvallisia juttuja, mutta ehkä tästä taas pikkuhiljaa voisi jotain uuttakin kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tauon jälkeen usein itsekkin kaipaan jotain yksinkertaista. Toivottavasti neulontatauolta palailu sujuu hyvin ja uusiakin juttuja kokeiluun alkaa vähitellen löytymään :)

   Poista
 3. Kivat ja taidokkaasti tehdyt sukat. Itse olen viime aikoina opetellut vähän huovutusta :)

  VastaaPoista
 4. Kuplasukka ja - säärystin niitä tehny
  Körttisukka. Ja nyt viimeksi pitkävartiset "kevätsukat" raidallisena monenlaista ja väristä kuvioa neuloen ihan omasta päästä keksien.Niistä kaverit innostui ja sain "tilauksia".
  Neuloosi on ihanaa"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Körttisukat onkin ihan uusi tuttavuus. Ja neuloosi on tosiaan ihana asia :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...