tiistai 1. maaliskuuta 2016

Pillejä piiloon


Tarvikkeet
Pitkä pahvipurkki (esim. Pringles)
Paperia (ei pakollinen)
Kaksipuolista teippiä (ei pakollinen)
Ruuvimeisseli tmv.
Pillejä


Ideaoiden ihmemaassa, Pinterestissä, on tullut jo useamman kerran vastaan kuvia taaperoille tehdyistä leluista. Parhaimmat ideat olen pistänyt säilöön ja taannoin päätin toteuttaa ensimmäisen niistä. Ainakin meillä kaapissa on jemmassa muutama Pringles-purkki, jotka olen sinne säilönyt odottamaan jotain mainiota DIY-ideaa. Ja tässähän se: Pillipiilo.


Ideahan on lapsellisen simppeli. Purkin muovikanteen tehdään reikiä, joista sitten lapsi pujottaa pillejä purkkiin. Reiät voit tehdä esim ruuvimeisselillä painaen. Niin yksinkertainen, mutta ilmeisen koukuttava keksintö. Meillä myös 4-vuotias E innostui pujottamaan pillejä purkkiin pikkuveljensä kanssa. Itse halusin Pringles-etiketin piiloon, joten päällystin purkin keltaisella paperilla kaksipuolista teippiä apuna käyttäen, mutta lelu on varsin toimiva ilman tällaista kikkailuakin.

Suosittelen kokeilemaan!

4 kommenttia:

 1. Kiva idea. Nää lasten lelut on usein niin yksnkertaisia, ettei itselle tule edes mieleen :D

  VastaaPoista
 2. Ihan huippu pienille taaperoille, jotka tykkää just tällaisesta puuhasta. Miksi ei isommatkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuntuu kyllä olevan suuri hitti tuollaiselle pienelle :) Yllätyin itsekkin, kuinka helposti onnistui pillit purkkiin pujottamaan ja voi sitä onnistumisen riemua :) <3

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...