keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Rumasukkavaihdon kuulutus

Oletko kiinnostunut pääsemään eroon rumista jämälangoista tai tekemään muuten vaan rumat sukat? Klikkaile itsesi siis Neuloo ja purkautuu-blogiin, jossa on aiheeseen liittyvä tempaus käynnissä. Minä olen jo mukana, tule sinäkin! :)

6 kommenttia:

  1. Meinasin jo sinne blogiin kirjoitella, että ideana ihan loistava, mutta mä en usko onnistuvani missään sukissa mihinkään aikataluun sullottuna :( Katsellaan joku toinen vuosi, kun ehkä osaan jo paremmin :)

    VastaaPoista
  2. Hih, loistava idea! Tää ois kyllä mahtava keino päästä eroon kaikista niistä hirveistä jämälangoista, mutta nyt taitaa olla niin paljon muutakin tekemistä etten jouda (+sukkakiintiö täynnä).. Toivottavasti tulee ensikin vuonna!

    VastaaPoista
  3. Toivotaan tosiaan että tämä tempaus uusitaan ensi vuonnakin, jotta tekin ehditte mukaan :D

    VastaaPoista
  4. Voi, kiitos kuuluttamisesta! :) Enpä olisi uskonut, että tämä flunssainen aivoyskähdys olisi oikeasti lähtenyt näin hyvin tulille :D Heidi Y:lle ja Oo:lle tiedoksi, että eiköhän me anneta kyytiä rumille langoille vielä jatkossakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan ja kiitos mahtavasta tempauksesta :D

      Poista
    2. No juu, mä tässä kartutan taitojani sillä aikaa, kun te pistätte ekat sukat vaihtoon ;) Muuten idea on ihan mahtava! Mut voishan niistä rumista langoista tehdä tosin jotain muutakin? Toisaalta sukat on ehkä ainoat, jotka saa piiloon :D

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...