perjantai 12. huhtikuuta 2013

Ei mikään leivontablogi 002

Kun loppuviikko lähestyy, alkaa minuun hiipiä makeanhimo. Yleensä kaapissa ei ole mitään tarpeeksi hyvää, joten päätän leipoa. Tänään aloin etsimään erästä tiettyä mustaherukkamuffini-ohjetta, mutta koska sitä ei löytynyt, etsin jotain muuta. Valion sivuilta löytyikin ohje Suklaiseen maustekakkuun. Ja koska pidän erityisen paljon suklaasta (no kukapa ei! :) ), päätin kokeilla ohjetta.


Tässä ohjeessa erityisen hyvää oli se, että sen pystyi tekemään Pikku-E:n päiväunien aikana, sillä tämän tekoon ei tarvinnut käyttää vatkaimia tai muitakaan kovaäänisiä koneita. Ja hyvääkin tämä oli, joten suosittelen :)

P.S. Tästä ei vieläkään ole tulossa leivontablogia, mutta sen sijaan tänne on taas saapunut yksi numerotu sarja (kuten Keskiviikon keskeneräiset). Tämä sarja tulee esiintymään blogissa aina sillointällöin :)

P.P.S. Ihanaa viikonloppua kaikille ja kiitos taas mukana olemisesta te kaikki ihanat lukijat! :)

6 kommenttia:

  1. Voi apuwa. ei tälläsiä kommentteja ku yrittää ettei vkonloppuna leivota mitään, kun viikolla vasta pullaa leivottiin xD Näyttää niiiiin hyvältä! Hyvää viikonloppua sinullekkin!! :) Ja toivottavasti aurinkoista sellaista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi herkkupostauksesta :D Ja kiitos, kyllä viikonloppu on aurinkoinen, ainakin sisäisesti :)

      Poista
  2. Ei tällaisia kun minä vietän herkutonta huhtikuuta! Maukkaan näköinen kakku!

    VastaaPoista
  3. Oih =)
    Namilta näyttää =)
    Itse yllätin itseni tänään paistamasta vohveleita klo 7 aamulla.
    Kyllä mies ja lapset olivat iloisia =)
    Kyllä viikonloppuna saa herkutella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Namia olikin :) Ihana yllätys ollut teillä, nam! Kumpa itsekkin joskus viitsisin paistaa noin aikaisin vohveleita :)

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...