tiistai 27. elokuuta 2013

Kaksi pientä kilpikonnaa lähti leikkimään...





...keinuhevosen taakse Pikku-E:n huoneeseen. Jep, tätä äitiä rupesi eilen vähän leikittämään, kun poika oli päiväunilla. Mutta pakko myöntää, että oli piristävää kuvata Hupsistarallaa-blogista tutussa Valpuri-hengessä. Alkoi mielessä jo itää idea kuvakirjasta, jonka pääosassa olisi nämä kaksi virkattua kilpikonnaa. Mutta se jääköön tuonnemmaksi.

Tämä kaksikko on siis tehty muutama vuosi sitten aikana ennen Pikku-E:tä. Sinikilpinen konna on mieheni tekemä ja tuo löysempiin silmukoihin puettu minun tekemäni. Tästä oikeastaan näette hyvin kuinka löysää käsialani oikeastaan onkaan. Kilpikonnat on tehty saman ohjeen mukaan, samasta langasta ja saman kokoisella koukulla. Niinpä, löysää on.

Kilpikonna
Ohje: Mia Bengtsson: Amigurumi. Virkkaa oma maskottisi (Kilpikonna)
Lanka: Novita Cotton Luxus
Koukku: 2,5 mm

P.S. Uusia lukijoita on tullut lisää Bloggerin oman palvelun lisäksi niin Blogilistan, Bloglovingin kuin Facebookinkin kautta! Mahtavaa! Tervetuloa teille kaikille!

17 kommenttia:

  1. Voi miten ihanan söpöt konnat :)tyttö ja poika konnat,hih. Tota ohjetta täytyis kokeilla itekin,näyttää niin kivalta :)Konnat on kivoja,meillä ihan oikeakin konna.Harmi kun se ei osaa leikkiä noin ;)

    VastaaPoista
  2. Tosi söpösiä! Ja kuvaustyylikin on ihana :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kuvaaminen on aina kivaa, mutta näitä kuvattaessa se oli tuplasti kivempaa :)

      Poista
  3. Kuvaustyyli on tosiaan hauska ihan blogiinkin. :D Ihania kilpikonnia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Mukavasti tuollaiset hauskatkin kuvat tänne tuntuvat sopivan :D

      Poista
  4. Nää on niin söpöjä!

    VastaaPoista
  5. Aivan ihania nuo konnat,ja mahtavat kuvat! Nuo kilpparit ovat minulla virkkauslistalla jotka odottavat työn alle pääsyä, tosin hieman muokattuna ;) Mukavaa viikkoa sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Vinkkinä muuten, jos aiot tehdä kilpparin tuon kyseisen kirjan ohjeen mukaan, niin varoitan, että kirjan ohjeessa oli jokin virhe. Enää en muista mikä se oli, mutta selvisi kuitenkin lopulta.

      Poista
  6. Heips! On ne söpöjä, meiltäkin löytyy yksi :) Täältä toivotaan lisää hauskoja kuvia. Kuvathan kertovat enemmän kuin ne tuhat sanaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos :) Mukavaa, että sielläkin on kilppari! Ja kiitos kuvatoiveesta, pitää pistää korvan taa ;)

      Poista
  7. Olen lukenut sun tekstin monta kertaa, ihan vain varmistaakseni että onko siis sinun miehesi virkannut tuon toisen kilpikonnan? :D aivan mieletöntä. Ihanat kilpparit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on :D Ja tuolla "muitten tekemät" tunnuksella löytyy miehen verhoilema olohuoneen nojatuoli, jos kiinnostaa lisää hänen tekeleitään nähdä :D Ja kiitos, ihania ovat kilpparit :)

      Poista
  8. Voi kun hauskat kilpparit :D

    VastaaPoista
  9. tämä olikin oikein päivän piristys! :D tosi somat!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...