keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Keskiviikon keskeneräiset 050
Ensin joudun tekemään jotain, mitä en ikinä haluaisi joutua tekemään eli pyytämään anteeksi kuvien huonoa laatua. Anteeksi! Ja heti perään puolustuksekseni voisin sanoa, että jos ei viime aikaiset kelit ole tuoneet kesää mieleen, niin ei tuo ulkoa tuleva valokaan paljoa siitä muistuta. Jouduin säätämään kameran aukon ihan uusille urille saadakseni edes jollain lailla julkaisukelpoista materiaalia. Seuraavan kerran taidan marssia kameran ja sukantekeleiden kanssa pihalle. Ehkä siellä valo näyttäytyisi jollainlailla luonnollisemmin.

Eilen mainitsin täällä vallitsevasta neulonnan etana vauhdista. No tässä nyt on siitä oivallinen esimerkki. Esittelin sukkia ensimmäisen kerran viime kuun alkupuolella ja nyt ollaan kantapäässä asti. Ohjeessa tuli jopa oikaistua siinä määrin, että varresta jäi useampi kerros neulomatta, sillä se on ihan tarpeeksi pitkä tuollaisenaan.

Ja jottei aivan menisi synkistelyksi, niin kehun edelleen englanninkielisen ohjeen selkeyttä. Sukkia on ollut mukava tehdä, vaikka se on hidasta ollutkin, mutta kyllä täällä silti jo kaihoisasti vilkuillaan virkkuukoukun suuntaan.

Ihanaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...