torstai 26. kesäkuuta 2014

KiitossanojaTakana on sellainen urakka tilauksineen ja rakennustalkoineen, että nyt on aika jaella kiitoksia! Meillä on nimittäin takana kevät, jonka aikana pohdittiin perinpohjin, mitä mukavaa tekemistä pihalle keksittäisiin Pikku-E:lle ja aikanaan tietysti myös Pikkusaalistajallekkin. Hiekkalaatikon mies rakensi pihalle viime kesänä, joten nyt oli harkinnassa jotain lisäpuuhaa. Ensimmäinen ja aika suomalainenkin ajatus oli tietysti leikkimökki. Mutta millainen leikkimökki? Itselläni taisi tämän suhteen olla kriteerejä enemmän kuin miehellä. En nimittäin halunnut pihalle mitään muovista hökötystä. Lisäksi leikkimökissä olisi pitänyt olla joku juttu, se ei siis missään nimessä olisi ollut mikään perinteinen hirsimökki.

Aika pian hyvä ehdokas löytyikin. Axin Robin-leikkimökissä oli todellakin sitä jotakin! Leikkimökki on vinksallaan olevan näköinen, siinä on liukumäki ja nimensäkin puolesta se olisi varmasti käynyt meidän pienelle Robin-fanille. Päätimme kuitenkin miettiä ja pohtia asiaa kunnolla. Lopulta leikkimökki alkoi tuntua liian kalliilta pieneen kokoonsa nähden. Eli ei kun uutta vaihtoehtoa etsimään.

Exit Fantasia 300-leikkimökissä oli hieman samaa henkeä, kuin Robinissakin. Siitä löytyi myös liukumäki, mutta en kuitenkaan saanut siitä samaa tunnetta, kuin Robin-leikkimökistä. Jäimme kuitenkin miettimään tätäkin vaihtoehtoa.

Eräänä viikonloppuna päätös sitten syntyi, kun Toys R Usin mainoslehti putosi postilaatikkoomme. Lehdessä nimittäin mainostettiin leikkiteline yhdistelmiä, jossa ensimmäisessä oli liukumäkitorni ja kaksi keinua ja toisessa toisen keinun korvasi kaksipuoleinen kiipeilyseinä. Monipuolisempi leikkiteline kiipeilyseinineen alkoi houkutella heti. Ja vielä kun mies keksi, että liukumäkitornin alaosaan voisi halutessaan rakentaa leikkimökin, lyötiin päätös lukkoon ja leikkiteline lähti tilaukseen. Kaiken kruunasi vielä sillähetkellä verkkokaupassa olleet ilmaiset toimituskulut.

Pari päivää tilauksen jälkeen sain tilausvahvistuksen, jossa lupailtiin postin seurantakoodin saapuvan sähköpostiini lähipäivinä. Tarkistettua asiaa lisää, muutama päivä olisi tarkemmin ottaen ollut 3-7 arkipäivää. Odotin maltillisesti viikon ja hieman ylikin, mutta kun seurantakoodia ei alkanut kuulua tartuin puhelimeen ja soitin Toys R Usin asiakaspalveluun. Koska asiakaspalvelunumeroon soittaminen oli ilmaista, varauduin pitkään jonotusaikaan, mutta minulle vastattiinkin 10-15 minuutin kuluttua. Langan toisessa päässä ollut asiakaspalvelija pahoitteli tilannetta. Liukumäkitornin osissa oli nimittäin ollut viivästystä ja hän pahoin pelkäsi, että tilaukseni oli yksi näistä viivästyvistä tilauksista. Hän lupasi selvittää asiaa ja ottaa minuun myöhemmin yhteyttä.

Seuraavana päivänä sain sähköpostia, jossa edelleen pahoiteltiin tilannetta ja ilmoitettiin päivämäärä, jonka tietämillä leikkiteline minulle toimitettaisiin. Sähköpostissa erikseen vielä korostettiin, että saan kyllä tilaukseni, mutta että se valitettavasti myöhästyisi.

Kului aikaa ja luvattu päivämäärä läheni. Postin kautta tuli lasku tilauksestani. Olin jo tilaus hetkellä jäänyt hieman epävarmaksi siitä, pitäisikö tilaus maksaa ennakkoon, joten päätin taas soittaa asiakaspalveluun. Minulle vastattiin taas nopeasti. Laskua ei tarvinnut maksaa etukäteen. Lisäksi asiakaspalvelija kehotti minua soittamaan laskuttajalle, mikäli näyttäisi siltä, että eräpäivä olisi liian lähellä. Puheeksi tuli myös postin seurantakoodi, jota en edelleenkään ollut saanut. Asiakaspalvelija lupasi selvittää asiaa ja ilmoittaa minulle vaikka itse seurantakoodin, jos sen toimittaminen ei muuten onnistuisi. Sähköpostia ei kuitenkaan asiakaspalvelusta enää tullut, sillä tilaus toimitettiin seuraavana päivänä kotiovellemme.

Vaikka tilauksen suhteen oli pieniä ongelmia, olen silti erittäin kiitollinen saamastani asiallisesta palvelusta ja siitä, että kaikki meni kuitenkin lopulta mallikkaasti näinkin ison tilauksen kanssa. Tässä yhteydessä kiitän tietysti myös kaikkia niitä, jotka auttoivat kiipeilytelineen kokoamisessa!

Lisäksi haluan vielä mainita, ettei tämä ole maksettu mainos, vaan olen rehellisesti kiitollinen onnistuneesta tilauksesta!

Ihanaa alkavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Aika mahtavat!! tuonne voisis mennä itsekkin vähän roikkumaan ja laskemaan :)

  VastaaPoista
 2. Vaaau millainen teline, tuolla aikuinenkin huolisi puljailla!!

  Sain muuten haastetyöni valmiiksi (tai siis sain jo ennen juhannusta mutta unohdin esitellä sen kunnolla), se on blogissa nyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kyllä toi aikuistakin houkuttelisi leikkimään! :D Painorajakin kyllä aikuisenkin kestäisi, tosin liukumäen painorajaa ei löydetty mistään, joten siihen ei ehkä ihan uskaltaisi mennä :D

   Tulen kurkkaamaan haastetyösi :)

   Poista
 3. Vautsi, kyllä kelpaa teillä leikkiä :) Se on kyllä kiva kun on oma piha (täällä siitä vielä haaveillaan).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelpaa tosiaan :) Toivottavasti mahdollisuus omaan pihaan sielläkin päin saadaan! :)

   Poista
 4. Olipas kiva postaus, tuo on kyllä mahtava, varsinkin tuo kiipeilymahdollisuus on ihan ykkönen! Ainut vain että meillä pitäisi olla kaksi keinua, koska nykyään kaikkea on oltava kaksi :D ;) muuten saadaan riita aikaiseksi ;) Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle :) Kuinkas sinun raskautesi on sujunut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva, että tykkäsit postauksestani :) Hih, saa nähdä miten meillä sitten aikanaan selvitän tuolla yhdellä keinulla ;D

   Ja kiitos, samoin myös sinulle mukavaa alkanutta viikkoa! :)

   Kiitos kysymästä, raskaus on nyt sujunut aika tasaisesti, jotain pientä kremppaa on silloin tällöin, mutta aika tasaista on onneksi ollut nyt. Heinäkuun puolessa välissä koittaa raskauden puoliväli, joten niillä tienoilla voisin taas jotain raskausaiheistakin postata, jos ei ennen sitä tule mieleen jotain tiettyä raskauteen liittyvää postausideaa :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...