tiistai 4. elokuuta 2015

Kynäteline


Täällä on hurahdettu siihen samaan kuin niin moni muukin; aikuisten värityskirjoihin. Tai siis oikeastaan näin alkuun vain yhteen. Tämä on aivan mahtava harrastus ja hyvää käsillä tekemistä silloin, kun ei neulominen maistu. Sellainen alhon laakso osui kohdalleni viime kuussa. Työn alla oleva huivi ei edennyt, vaikka ohje ja langat olivat ihania. Muutama ilta värityskuvien parissa ja neuloosi alkoi taas hiipiä esiin piilostaan.


Ja tokihan sitä piti jotain puuhasteltavaa keksiä uuden harrastuksen ympäriltä. Tusseille, joilla väritän ei oikein ollut hyvää paikkaa. Lisäksi Promarker-kynien alkuperäispakkaus oli todella epäkäytännöllinen käytössä, joten oli kiva saada kynät omaan purkkiinsa. Onneksi olin säilynyt suklaavohveleista jääneet peltipurkit.


Teippasin purkin ylä ja alareunat ja maalasin keskiosan liitutaulumaalilla. Ihan täydellinen ei tästä tullut, vaan maali jäi reunasta osittain repsottamaan, mutta ehkä yritän hillitä liiallista itsekritiikkiäni ja olla ihan tyytyväinen lopputulokseen.


Joko te olette kokeilleet aikuisten värityskirjoja?

11 kommenttia:

 1. Aikuisten värityskirjat tuntuvat nyt saaneen kovasti suosiota, pitänee varmaan tätäkin vielä kokeilla =) Laitoin sinulle blogiini Lieber awards- haasteen ja se löytyy täältä http://tilkkujajalankaa.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla aikuisten värityskirjaa! Ja kiitos haasteesta!

   Poista
 2. Tosi kivan näköinen purkki ja ihana värityskirja! Multakin niitä löytyy pari. Sellainen vinkki vielä, että kannattaa säilyttää tussit korkkipuoli alaspäin, niin eivät pääse kuivumaan ennen kuin väri on lopussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos vinkistä! Käänsinkin heti tussit toisin päin ;)

   Poista
 3. Hauska purkki. Pitänee minunkin hommata tuota liitutaulumaalia :-D
  Värityskirjasta innostuin minäki ja ostin sellaisen. Joskin enemmän sitä on väritellyt meidän 5v-tytär ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Liitutaulumaali on kyllä monipuolista ja hyvää tuunausprojekteissa :)

   Poista
 4. Värityskirja on hankittu ja pari kertaa sitä olen värittänyt. Mitään flow-tilaa en sillä ole saavuttanut, mutta oli meillä ihan mukavaa kun yhdessä lasten kanssa väritettiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei täälläkään värityksen avulla yhtä hyvään flow-tilaan pääse kuin esim. neulomalla. Mutta mukavaa vaihtelua kuitenkin :)

   Poista
 5. Värityskirja on hankittu ja pari kertaa sitä olen värittänyt. Mitään flow-tilaa en sillä ole saavuttanut, mutta oli meillä ihan mukavaa kun yhdessä lasten kanssa väritettiin.

  VastaaPoista
 6. Kiitokseksi SY-haasteestanne, minullaki olisi haaste sinulle.
  Kurkkaahan blogiini ja mieti, haluaisitko osallistua :-)

  VastaaPoista
 7. Oi värityskirjat on kyllä ihan parasta stressinlievitystä! Käsitöiden ohessa, tietenkin. Sulla on kiva blogi ja halusin antaa sulle Liebster Awardin! Käypä kurkkaamassa: http://kilpikaarna.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html (:

  Kesäterkuin,
  Sandra

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...