keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Kesä 2015 Instagramin silmin


Vaikka ilmat alkavatkin taas näyttää aika kesäisiltä, päätin laittaa meidän kesän pakettiin ja kertoa siitä hieman teille. Kaikenlaista ehdittiin touhuamaan ja monta juttua jäi vielä odottamaan tuleviakin kesiä.

Mies vietti kesälomaa tänä vuonna kesä-heinäkuussa eivätkä säät oikein tuohon aikaan kauheasti suosineet. Onneksi sentään Särkänniemen Koiramäkeen suunnanneelle reissulle osui aurinkoinen päivä. Koiramäki oli kiva paikka ja siellä oli paljon tutkittavaa. Särkänniemen eläimet asustelevat nykyään Koiramäen alueella. E:tä tosin kiinnosti enemmän Koiramäen toiminnallinen puoli. Ja ehdottomasti eniten Drakkulan linna, joka muistutti tarjonnaltaan HopLoppia. Tosin sillä erotuksella, että linnassa piti pitää kengät jalassa, kun HopLopissa ne taas riisutaan jalasta ennen alueelle pääsyä.

Instagramin puolella kesään kuului myös kukkahaaste, joka lisäsikin mukavasti kukkien kuvailua. Tietysti seurailtiin myös oman pihan marjojen kasvua. Tänä vuonna eniten jännityksellä odotettiin suklaakirsikkapuun satoa, joka tekikin tänä vuonna useamman marjan. Hyviä olivat oman pihan kirsikat ja herukatkin maistuivat. Tosin niistä suurinosa luovutettiin tänä vuonna lähipiirille, sillä oma pakastin pullistelee vielä viime vuoden sadosta.

Myös Pikkusaalistaja toi kesäämme ihan uutta jännitystä. Poika nimittäin oppi kesän aikana konttaamaan, nousemaan tukea vasten, seisomaan tukea vasten ja kävelemään tukea vasten. Muutaman kerran on jo seisty ilmankin tukea. Tämä on tietysti muuttanut vauvan leikkejä uuteen suuntaan ja E:kin on alkanut entistä enemmän huomioimaan pikkuveljeään. Välillä pojat leikkivät jo hienosti yhdessäkin.

Loppukesästä vietettiin E:n 4-vuotissynttäreitä. On mahtavaa, kun esikoinen kasvaa ja kehittyy ja on jo iso poika. Päivä päivältä hänen persoonallisuus näkyy enemmän ja enemmän ja se jos jokin on hienoa seurattavaa. Lisäksi loppukesään kuului strutsitilalla Pälkäneellä vierailu. Siellä E syötti eläimiä ja Pikkusaalistaja viihtyi hienosti kantorepussa.

Mahtava kesä on siis ollut kaikin puolin. Nyt jään odottelemaan syksyisempiä säitä. Ehkä hieman hassua, mutta todella odotan niitä jo.

Millainen kesä sinulla oli?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...