keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Pinterest-haaste - Uusi tekniikka

Kuinka suuri mahdollisuus on onnistua edes lähes täydellisesti, kun kokeilee jotain uutta? Ei kovin suuri. Ainakaan minulla. Pinterest-haaste rohkaisi minua viimein askartelemaan jotain kutistemuovista, sillä se oli ensimmäinen uusi tekniikka, joka tuli mieleen. Lisäksi kutistemuovi oli pitkään keikkunut to do-listani kärkipäässä. Päätin testata lumihiutaleen tekoa ajatuksena saada koristeita talveksi ikkunaan.


Ei ollut helppoa ei. Muovin leikkaaminen lumihiutaleen muotoon sinänsä ei ollut vaikeaa. Ongelmat tulivat vastaan vasta kun lumihiutaleet tulivat uunista. Sakarat olivat nimittäin menneet mutkalle. Lisäksi muovi kovettui niin nopeasti, ettei niitä ehditty enää pelastaa. Eli uutta yritystä putkeen vaan. Seuraavalla kertaa sain kappaleen mutkat suoriksi, mutta kuprut eivät oienneetkaan kappaleen jäähtyessä, niinkuin ohje lupasi. Kolmas kerta toden sanoo. Sitten joskus.

Oletko sinä kokeillut kutistemuovia?

4 kommenttia:

 1. Nyt täytyy sanoa että mulla ei ole hajuakaan mitä on kutistemuovi ja miten siitä tehään jotain, mutta kuulostaa tutustumisen arvoiselta kyllä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti tutustua :) Kutistemuovista voi tehdä avaimenperiä tai vaikka koruja.

   Poista
 2. En oo koskaan testannut, enkä tiedä mihin käyttäisin :D Jännä materiaali kyllä!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...