keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Keskiviikon keskeneräiset 034

Liian harvoin huomaan toivotella uusia lukijoita tervetulleiksi. Ainakin Facebookin ja blogin oman lukijapalvelun kautta on tullut uusia lukijoita. Toivotan teidät kaikki tervetulleiksi blogiini suurin halauksin! Ja halaan virtuaalisesti myös kaikkia teitä, jotka käytte lukemassa blogiani! Kiitos kaikki te ihanat! :)

Täällä on aloiteltu vähän sitä sun tätä työtä. Harvinainen, mutta yllättävän mukava tilanne. Pitkästäaikaa on mukava, kun saa fiilistellä töitä ja tehdä vähän sitä ja hiukan tuota. Blogin perustamisen jälkeen, kun olen yrittänyt pitää tiukkaa linjaa siinä, että aloitetut työt viedään loppuun ennen kuin uutta aloitetaan. No, vaihteeksi näinkin.

Niin ja nyt olisi arvauksien vuoro. Mitä uskot että näistä töistä syntyy?

Keskeneräiset valmiina

P.S. Silmukan ytimestä-haasteeseen on osallistunut jo suuri joukko innokkaita käsillätekijöitä! Vielä ehtii hienosti mukaan tämän kuun haasteeseen! :)

P.P.S. Haluaisitko saada käsityön, jonka minä olen omin pikku kätösin tehnyt ja haluatko lisäksi ilahduttaa kolmea onnekasta omilla käsitöilläsi? Käy siis kurkkaamassa onko käsityöhaasteessa vielä tilaa :)

2 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...