perjantai 14. kesäkuuta 2013

Kierrätetty syntymäpäivälahja

Kun kutsuin äitini juomaan syntymäpäiväkahveja sain vastakysymyksen: "Mitä haluaisit syntymäpäivälahjaksi?". Olen niin huono vastaamaan näihin kysymyksiin, oli sitten kyse joulusta tai syntymäpäivästä. Tulee heti tunne, että enhän minä mitään tarvitse ja melkein hävettää sanoa mitään. Hassua sinänsä, koska jos tällainen kysymys kysytään niin eikö se kerro vain siltä, että toinen osapuoli haluaa muistaa lahjan saajaa jotenkin?

No tällä kertaa mieleeni juolahti lahjatoive lähes heti: matonkuteita. Niitä en omistanut tuolloin pientäkään kerää. Ja tämä toive toteutui paremmin kuin hyvin. Äiti toi ison muovikassillisen hänen omalta vintiltään löytynyttä matonkudetta. Koko kassillinen tuollaista ihanaa raidallista kudetta! Mikä hauskinta, olin juuri muutama päivä sitten ihastellut raidallisia kuteita joita eräässä lehdessä näin.

Lisäksi paketista löytyi kolme kerää pörröisiä lankoja. Tuo iso pyöreä kerä on karkean tuntuista ja kaksi kartion ympärille kerittyä ovat pehmeitä. Ovat kyllä ihania nämäkin! Mitäköhän näistä keksisi.... hmmm :)

2 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...