keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Silmukan saalistajan versio rusetista

Silmukan ytimestä-haasteen kesäkuun aihe toteutettu. Aiheenahan on tässä kuussa rusetti. Aikalailla heti, kun aloin kirjoittelemaan tämän kuun haasteen tekstiä alkoi idea kuukauden aiheesta rakentua mielessä. Ja koska olen onnellinen Molla Millsin Virkkurin omistaja, päätin hyödyntää kirjan rusettiohjetta tähän haasteeseen. Novitan Miami lankana oli ehkä hieman liian paksua koruvirkkaukseen. Olen kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen.

Rusetti-kaulakoru

Lanka: Novita Miami
Koukku: 2,5 mm
Esiintyi Keskiviikon keskeneräisissä 034

Yhden mokan huomasin näin jälkikäteen. Silmukan ytimestä-haasteen säännöissä sanotaan, että työn saa esitellä kun se valmistuu. Tajusin tämän hairahduksen vasta nyt ja pyydän anteeksi tällaisen erioikeuden huomaamatta ottamisesta. Ei tule toistumaan, lupaan :) Anteeksi.

P.S. Lisää lukijoita on blogiin ilmestynyt! Ihanaa, tervetuloa!

P.P.S. Anna hyvän kiertää-käsityöhaasteessa on vielä tilaa! Sinne siis! :)

7 kommenttia:

 1. Hehee, aika hyvin luettiin toistemme mielet :DD

  VastaaPoista
 2. Hieno koru! Me ei taideta ehtiä kesäkuussa mukaan ollenkaan poikani kanssa. Hän on lomaillut kaksi viikkoa sukulaisten luona. Ja minä pakkaan kotona. Kaikki langat ja askartelutarvikkeet jo pakattu. Heinäkuussa sitten uudella innolla, jos vaan saadaan tavarat purettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Selvä, odotellaan siis heinäkuuta :) Hyvää ja onnistuvaa muuttoa teille!

   Poista
 3. Kivan näköinen ja värinen koru :) Huomasin, että oma blogini puuttuu tuolta osallistuja-listasta, ilmoittauduin Pipon ytimestä -blogissa, mutta se on varmaan jäänyt huomaamatta :) Tässä kuitenkin jo valmis rusettini http://puikkoillenkoukkuillen.blogspot.fi/2013/06/silmukan-ytimesta-haaste-62013-rusetti.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, hyvä kun huomasit, että puuttuu! Kiitos huomautuksesta :) Käyn katsomassa aikaansaannoksiasi :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...