sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Puuhalista 2013 puolivälipäivitys

Koska vuosi on jo melkein puolivälissä, on korkea aika katsastaa, miten puuhalista on kasvanut vuoden ensimmäisen puolikkaan aikana. Vuoden alussa lista näytti tältä. Sitten löytyi yhtä jos toistakin mitä olisi kiva kokeilla:

Yliviivattu = työ on valmistunut
Linkitetty teksti= Linkki ohjeeseen tai valmistamaani työhön

Puuhalista 2013
Lisäksi tavoitteena on edelleen tälle vuodelle ostaa mahdollisimman vähän lisää lankaa ja käyttää jo olemassa olevia lankoja.

Puuhalista päivittyy vuoden loppuun asti täällä. Sieltä siis näette tulevaisuudessakin miten lista elää. Mitä töitä saan saatettua loppuun ja mitä uusia ideoita loppuvuoden aikana saan saalistettua. Katsotaan sitten taas loppuvuodesta, mitkä ideat toteutuivat ja mitkä jäävät tulevien vuosien puuhalistoille.

P.S. Uusia lukijoita on taas hypännyt kelkkaan! Tervetuloa teille, toivottavasti viihdytte! Kiitos myös kaikille mukana pysyneille! Aivan kuten eilen tein-blogissa taannoin todettiin, te lukijat olette bloggaajien omia pikkumussukoita. Tuotte niin suuren ilon ja onnistumisen tunteen minulle, kun jaksatte seurata minun kokeiluja ja erehdyksiä. Suuri virtuaalinen rutistus teille kaikille!

P.P.S. Blogin sivupalkkiin on ilmestynyt "Linkkivinkki"-kohta. Lista on vielä lyhyt, mutta eiköhän sinnekkin löydy vielä lisää kivoja linkkivinkkejä :)

2 kommenttia:

  1. Uskaltaakohan noita linkkejä ja valmiita töitä kurkata?! Ettei vaan oma puuhalista kasvaisi. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se riski on tietysti aina olemassa ;) Se riski kannattaa kylläkin ottaa :D

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...