perjantai 21. maaliskuuta 2014

Pallolamput - Bh 21/31
http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2014/02/bloggaajan-haaste-31.html

 Aina ei tarvitse ostaa uutta, vaan vanhasta voi tuunauksen avulla tehdä muuhun sisustukseen sopivan. Tämä on ollut meillä mieheni kanssa yhteinen ajatus aina. Usein poisheitettävän tavaran pitää todellakin olla käyttökelvoton, että siitä luovutaan.

Toinen yhteinen ajatus meillä on ollut se, että Pikku-E:n huoneessa pitää olla tarpeeksi valoa, että siellä näkee leikkiä, lukea tai ihan mitä vain poika keksii, sallitun rajoissa tietysti. Anopin varastosta löytyikin Pikku-E:n huoneeseen täydelliset lamput. Ja vaikka pojan huoneen seinissä metallinhohtoa löytyykin, ei alkuperäinen väri ollut mielestämme ihan se otollisin. Valkoiset lamput sopisivat paremmin. Siispä spraymaalipullo huiskimaan.

Kun mies oli maalannut lamput, niiden magneettialustat kiinnitettiin verholaudan molempiin päihin ja lamput asetettiin niihin haluttuun asentoon. Valoa lisää vielä vuoden alussa kattoon kiinnitetty leppäkerttuvalaisin, joka antoi jo itsessään mainiosti valoa. Nyt kun pallolamputkin ovat paikallaan, huoneessa todellakin näkee leikkiä ja touhuta.

Leppäkerttulampussa on muuten alaspäin osoittavan kukkasen keskikohdassa led-lamppu, jonka saa kytkettyä palamaan yksinään kiskaisemalla lampusta roikkuvasta siimasta. Tämä on hieno keksintö ja mukava yövalo varsinkin silloin, kun Pikku-E haluaa vielä katsella kirjoja sängyssään ennen nukahtamista.

Ihanaa perjantaita!

10 kommenttia:

 1. Hirmu kivat valaisimet! :) Ja valkoisena eritoten näyttävät kuin uusilta :)

  VastaaPoista
 2. Hienot valaisimet! Meillä on samanlaiset vihreänä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oo, kiva kuulla, että sieltäkin löytyy tällaiset :)

   Poista
 3. Hienot tuli lampuista. Va meillä on vielä perjantai ;)
  Mukavaa viikonloppua siulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Oho, kiitos huomautuksesta :D Nämä on näitä ajastamisen riskejä ;) Varsinkin kuin ajastaa monta postausta samalla aikaa! :)

   Kiitos ja mukavaa viikonloppua myös sinne! :)

   Poista
 4. Hei tulipa kivat!
  Mä oon samaa mieltä, että loppuun asti käytetään! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hyvä, että samoilla linjoilla ollaan sielläkin :)

   Poista
 5. Hienot tuli!!

  Miullakin on varastossa kunnon retrolamput, tummanruskeat. Pitääkin muistaa spraymaali kun joskus muutetaan ja pitää laittaa lamput seinään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D

   Juu, kannattaa muistaa! :) Spraymaali on aika ihme ainetta ;)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...