sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

#satasyytäollaonnellinen 007/100 - Toteutunut lankaunelma - Bh 30/31http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2014/02/bloggaajan-haaste-31.html

Vaikka koenkin antamisen ilon itselleni suureksi, on mukava yllättyä ja huomata olevansa antamisen ilon kohde. Tässä kuussa listasin unelmalankojani ja yllättäen kahta listaamistani langoista tarjottiin minulle lähes ilmaiseksi. Tottakai tartuin mahdollisuuteen! Lankalaihishan tästä kärsii, mutta päätin ettei se haittaa.

Langoista suuri kiitos kuuluu Riimille! Minun tarvitsi vain maksaa postituskulut ja purkaa hänen neulomansa helmineuleen pätkä, jotta saisin kaiken langan käyttööni. Hyvin edullisesti langat siis lähtivät tänne Sastamalan suunnalle. Helmineuleen puran, kun langan tarve tulee ajankohtaiseksi, joka toivottavasti tapahtuu pian.

Lämpimät kiitokset vielä Riimille! Nämä tekivät minut onnelliseksi.

Onnellista sunnuntaita!

P.S. Sen toisen langan esittelen, kun se saapuu luokseni.

Lankalaihiksen 7. välietappi
8,382 kg
+ 300 g Viking Balder
-------------------------------------------
8,682 kg
(Lankavaraston tavoitepaino: 7,578 kg)

4 kommenttia:

 1. Jee :) Mahtavaa tuollainen lankavaihto. Joko on tiedossa mitä teet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, olin aivan ihmeissäni tällaisesta mahdollisuudesta :)

   Sanotaanko mystisesti, että se mitä langoista teen on ehkä tiedossa ;) Tulevaisuus siis näyttää, mitä tästä langasta syntyy.

   Poista
 2. Mainiota, että langat löysivät tiensä perille ja olivat niin mieluiset! Ja toivottavasti siitä kolmannesta kerästäkin vielä tulee siistiä jälkeä, vaikka tosiaan tuli aika monta kertaa aloitettua.. Hyviä neulontahetkia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti sinulle! Ajattelin tuon langan neulonnan aloittaessani ensin korkata nuo avaamattomat kerät ja sitten tarpeen tullen käyttää tuota neulottua kerää. Hyvä siitä varmasti tulee :) Kiitos, uskon neulontahetkien olevan tosiaankin hyviä :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...