keskiviikko 4. syyskuuta 2013

11 kysymystä haaste toistamiseen

Ihanasta Tuunausblogista lennähti minulle haaste joka sisältää 11 kysymystä, kiitos! Sain saman haasteen juuri viime viikolla ensimmäisen kerran, joten en laita haastetta tälläkertaa eteenpäin. Kysymykset olivat kuitenkin niin kivoja, että pakkohan niihin on vastata!

1. Minkä uuden taidon haluaisit oppia? Niitä on monia, varsinkin käsityön saralla. Kirjoneulonta ja hyvä ompelutaito ovat kuitenkin ne asiat, jotka tällähetkellä eniten kiinnostaisi oppia. Tulevaisuudessa olisi myös kiva opetella joku uusi ammatti, joka olisi paremmin työllistävä, kuin nykyinen. Enkä siis nyt tarkoita tätä kotiäidin pestiä :)

2. Mikä on omasta mielestäsi kaikkein parhaiten onnistunut käsityösi tai tuunauksesi? Ehdottomasti hirvittävän suloinen monsteri. Se oli ensimmäisiä käsitöitäni, jotka tein vain kuvaa katsomalla ja sain aikaiseksi ainakin yhtä suloisen hirviön, kuin esikuvansa. Myös korvien luominen huovasta oli hauska keksintö eikä monsterin vahingossa mutruun mennyt suu pilannut lopputulosta lainkaan.

3. .... ja onko mikään epäonnistunut?
On ja moni. Käsitöiden opettelu on ollut ainakin minulla yhtä kokeilemista ja erehtymistä. Selkein epäonnistuminen kävi viime talvena Pikku-E:n villasukkien kanssa. Vaikka kirjoneule ei viime talvena sujunutkaan aion ehdottomasti yrittää uudestaan jo tänä syksynä kirjoneuleen tekemistä.

4. Mikä on lempikarkkisi?
 Melkein kaikki käy. Valitettavasti karttakieleni takia, en voi syödä kovin paljoa kirpeitä tai hedelmäkarkkeja. Suklaahan nyt on aina hyvää, siitähän ei pääse yli eikä ympäri.

5. Odotatko jo joulua?
Todellakin odotan, mutta vielä sillätavalla hillitysti. Tosin tämän vuoden ensimmäiset riisipuurot ja porkkanalaatikot on jo tehty ja pistelty parempiin suihin. Pikku-E on sen sijaan jo aivan touhua täynnä joulusta. Päivittäin poika höpöttää tontuista ja joulupukista. Lisäksi melkein joka päivä Pikku-E kuvittelee, että meidän tuulikaappiin tulee joulupukki, joka tuo pojalle milloin mitäkin lahjoja :) Joulupukin kuvien katselu taisi alkaa jo heinäkuussa.

6. Teetkö koskaan itse lahjoja toisille?
Kyllä teen. Tämä perinne on minulle kuitenkin suhteellisen tuore. Ennen blogia tein muutamat villasukat. Viime jouluna tein muffinsi-neulatyynyt ja lisäksi tuunasin sipsipurkeista karkkiputkiloita. Tälle vuodellekkin on jo suunnitelmat valmiina ;)

7. Mikä on lempivaatteesi?
Kesällä oli kiva pitää mekkoja ja hameita. Niitä saisi löytyä kaapista enemmänkin. Talvella tykkään jumpsuitista. Omani on niin lämmin, että se päällä voi viedä talvipakkasellakin roskat tai hakea postin.

8. Kenet haluaisit tavata?
Edesmenneen isäni. Niin paljon jäi sanomatta.

9. Jos naapurisi tekisi sinusta valituksen isännöitsijälle, mikä olisi todennäköisin valituksen syy?
Omakotitalossa asuessa naapurit ei pahemmin pääse valittamaan :) Kerrostalossa asuessamme naapurit olisivat varmaan lähinnä halunneet tulla tarikastamaan olemmeko hengissä. Olimme kuulemma tosi hiljaisia naapureita, eikä meistä ollut vaivaa. Tämän sain kuulla samassa talossa asuneelta vanhemmalta naisihmiseltä samalla kun mieheni täytti muuttoautoa.

10. Mikä luulet olleesi edellisessä elämässä?
Luultavasti lintu. Lintujen elämä on pienestä pitäen kiehtonut minua suuresti, niin lentävien, kuin maassa taapertavienkin.

11. Kahvia vai teetä? Nykyään kahvia, vaikka kai se tee terveellisempää olisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...