sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Silmukan ytimestä-haaste 9/2013


Tuntuiko muista, että elokuu kesti ikuisuuden? Minusta jostain syystä tuntui. Aivan kuin edellisestä Silmukan ytimestä- haasteesta olisi kulunut puolivuotta. No, kului edellinen kuukausi sitten madellen tai yhdessä hujauksessa, niin tällä se taas on; uusi Silmukan ytimestä- haaste.

Edellisen kuun haasteen aihe oli silmälasit. Kiitos jälleen, kun lähditte mukaan sankoin joukoin! Muutamat uskalsivat muuntaa aihetta aurinkolasien suuntaan, hienoa! Luovuus ja inspiraatio, on juuri se tämän haasteen juju. Valmiit työt koristavat seuraavien blogien sivuja:


Tietoa Silmukan ytimestä-haasteesta:
 • Annamme joka kuukauden ensimmäisenä päivänä klo 7:00 uuden haasteen. Haasteen aiheen löydät sekä Pipon ytimestä, että täältä.
 • Haasteen voi toteuttaa millä tavalla tahansa, kunhan se on käsintehty. Mukaan voi siis osallistua neulomisen lisäksi ompelemalla, piirtämällä, askartelemalla, skräppäämällä tai millä tahansa tavalla, kunhan työ on tehty käsin.
 • Haasteeseen voi osallistua kommentoimalla kuukauden haaste postaukseen ja ilmaisemalla halukkuutensa osallistua haasteeseen. Jokaisen kuukauden haasteeseen ilmoittaudutaan erikseen. Kaikkiin haasteisiin ei tietenkään ole pakko osallistua. Haasteeseen voi ilmoittautua Pipon ytimestä-blogissa tai täällä.
 • Haasteeseen osallistuneista kerätään lista molempien blogien sivupalkkiin. Näin toisten osallistujien töitä on helpompi seurata.
 • Valmiin työn voi postata omaan blogiin kun työ valmistuu, mieluiten tietysti kuluvan kuukauden aikana.
 • Haasteen kuvan (löytyy tekstin alusta) saa kopioida ja käyttää omassa blogissa haasteeseen liittyen. Haastetta saa halutessaan mainostaa eteenpäin.
 • Esitellessäsi valmiin työsi, mainitsethan sekä Pipon ytimestä- että Silmukan saalistus-blogin tekstissäsi, kiitos! 
 • Palkintona toimii inspiraatio ja tekemisen ilo.
 • Valmiilla työlläsi voit myös osallistua muihinkin kilpailuihin, haasteisiin tai tempauksiin. Töiden ei tarvitse olla "kiinni" vain Silmukan ytimestä- haasteessa!
Silmukan ytimestä-haasteen tietopakettiin oli lisätty pari uutta kohtaa. Ensimmäinen vain siitä syystä, että monet ovat maininneet haasteen yhteydessä vain tämän minun blogini. Sini on kuitenkin yhtälailla Silmukan ytimestä-haasteen emäntä, suunnittelija ja julkaisija kuin minäkin. Syynä ei siis ole klikkausten saaminen blogiin, vaan tasa-arvoisuus :)

Ja sitten syyskuun haasteen aiheeseen, joka on:

Sienimetsällä

 

 Ja nyt kaikki innostumaan ja inspiroitumaan! :)

12 kommenttia:

 1. Miekin taijjan alkaa kirjottamaan aina että ketkä on saanu valmiiks... Kopsaan noista siun edellisistä kaikki blogien nimet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan :) Se on kyllä kiva, kun valmiit työt jäävät tällä tavalla talteen :)

   Poista
 2. Mukana taas! Kiva aihe, minulla on jo usempikin idea. :)

  VastaaPoista
 3. Olen ehdottomasti mukana,niin sieni-ihminen kuin olenkin,rakastan syksyisiä sienimetsiä ja kerään niitä innolla,nyt on jo löytynyt paljon herkullisia tatteja,rouskuja,ym. :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan! :) Tämä onkin sitten ihan sinulle sopiva haaste :)

   Poista
 4. Hmm.. aivot raksuttaa, mukana ollaan :)

  VastaaPoista
 5. Hmmm.. syyskuu on jo pitkällä, mutta taidanpa silti uskaltautua mukaan sieneilemään. :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...