torstai 19. syyskuuta 2013

Eläimellistä raitaa

Ensiksi haluan kiittää kaikkia teitä tähän menessä arvontaan osallistuneita, teitä on ihan hurja määrä! Kiitos myös kaikille, jotka ovat liittyneet Silmukan saalistus-blogin lukijoiksi tai tykänneet blogin Facebook-sivuista, teitäkin on paljon! Ihanaa on myös huomata, kuinka moni ihastui tiskirättiohjeeseeni. Suuri kiitos kaikista kehuista! Arvonta on käynnissä 2.10 asti, joten vielä ehtii osallistua.
Eläinraitasukat lapselle
Puikot: 2 mm
Langan kulutus: 36 g

Ja tässä ne nyt ovat: ensimmäiset yhtäaikaa neulotut sukkani. Samaa mallia olen käyttänyt Pikku-E:n sukissa ennenkin ja tuolloin totesin tällaiset sukat erittäin toimiviksi pienen menijän jalkoihin. Kahden sukan neulominen yhtäaikaa taas oli niin helppoa, että suosittelen tätä aivan jokaiselle. Tekniikasta innostuneena, tuli sitä esiteltyä monelle eteenpäin ja se saikin aikaan paljon ihmetystä. Voisin jopa veikata, että perinteiset sukkapuikot taitavat nyt jäädä käyttämättä, ainakin sukkien ja lapasten osalta.

Pikku-E:kin oli sukista niin innoissaan, että halusi valmiit sukat heti jalkaansa. Ilokseni huomasin, ettei tämä lanka ole yhtään niin liukasta jalan alla kuin moni muu, joten ihan heti ei sukkien pohjiin tarvitse jarruja taiteilla. Tosin eräs kiva idea jo kypsyy mielessä jarrujen suhteen, joten eivätköhän nämäkin sukat sellaiset saa.

Nämä sukat osallistuvat Sukkasatoon ja ne löytyvät myös Sukkasadon Perunalaari-blogista. Seuraavat sukat ovat jo pyöröpuikoilla. Niiden myötä kokeilenkin taas jotain uutta ja ihanaa.

P.S. Ihanassa Lankahelvetti-blogissa on arvonta!

2 kommenttia:

  1. Eikös ollutkin helppoa? ;) Mä oon myös hylännyt kaikki sukkapuikot johonkin.. Pyöröillä vain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helppoa todellakin :D Oikein harmittaa, kun en aiemmin uskaltanut tätä kokeilla! No jatkossa näin pyöröillä :D

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...