perjantai 27. syyskuuta 2013

Sydämmellisiä lahjoja neuloen


Sydämmellisiä lahjoja neuloen
Kirjoittanut: Bente Presterud Rovik
WSOY 2013

Oi kuinka ihanan kirjan sainkaan tänään käsiini, kun rakas äitini tuli käymään. Sen lisäksi, että tuliaisiksi tuli omenia yli omien tarpeiden ja hurjasti muitakin herkkuja, hän toi myös tämän sydämmellisen kirjan. Selailin hänellä käydessämme jo tätä kirjaa ja pidin tästä jo silloin kovasti. Silti tämä uusi kohtaaminen oli entistä sykähdyttävämpi! Monia sydämmellisiä ideoita pulppuaa pääkopasta. Ainakin isot sydäntyynyt, joulusydämet ja sydäntontut on pakko tehdä. Lisäksi yksi ihan erityisen suloinen idea kytee mielessä. Ensin vain pitäisi tikutella sitä sun tätä. Toivottavasti nämä kuvat inspiroivat myös teitä, rakkaat lukijani, ja innostutte hankkimaan kirjan käsiinne, koska tämä kirja on ehdottomasti tutustumisen arvoinen!

Huom! Kirjailijan viimeisen nimen o-kirjain on oikeasti o-kirjain poikkiviivalla. En nyt vain saanut tuota kirjainta näppäimiltä näytölle. Tosin, kirjan löytää varmasti helposti myös hakemalla sitä teoksen omalla nimellä.

P.S. Haluan vielä toivottaa tervetulleiksi kaikki uudet lukijat ja Facebook-tykkääjät! Toivottavasti blogini ilahduttaa teitä! Ja kiitos kaikista ihanista ja mieltä lämmittävistä kommenteista! Kiitokset tottakai myös vanhoille lukijoille mukana pysymisestä!

8 kommenttia:

 1. Nyt vähän harmittaa, että peruin kyseisen kirjan, kun se oli kirjakerhossa kuukauden kirjana .. Ehkä pitää marssia tuonne paikalliseen kirjakauppaan ja pyytää tilaamaan, jos sitä ei hyllyssä ole :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, harmillinen sattumus. Toivottavasti saat tämän kuitenkin vielä käsiisi! :)

   Poista
 2. Mulle tuli tämä kirja kirjakerhosta. Vahingossa koska olin unohtanut sen perua.
  Mutta selattuani sitä olin pettynyt, joka sivulla vain sydän ohjeita.. Luulin jotenkin että kirja sisältäisi jotain muitakin. Mutta nyt kun esittelit kirjaa, alkoi minua harmittamaan.. olisiko sittenkin pitänyt tutustua kirjaan paremmin, eikä vain hätäisesti selata se läpi... hmmm..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin hyvin kuvitella, että hätäisesti selattuna kirjasta voi tulla juuri tuollainen olo. Saat tämän kirjan varmasti halutessasi vielä käsiisi :) Suosittelen tätä kirjaa lämpimästi!

   Poista
 3. Mulle myös tuli tämä kirja Juju-kerhosta kuukauden kirjana ja ihan tarkoituksella. Tykkäsin kyllä kovasti! :) Itse asiassa en osaa päättää mitä siitä alkaisin ensin tehdä,kun kivoja ohjeita on niin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Todella paljon ihania ohjeita tästä kirjasta kyllä löytyy! :)

   Poista
 4. Ääääääääk, mikä kirja!!!! On ilmeisesti mentävä kirjastoon kyselemään joskos sinne olisi tämä kirja eksynyt :D :) Ihanalta näyttää!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva, että innostuit kirjasta :) Tämä on kyllä kertakaikkiaan ihana teos! :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...