tiistai 1. heinäkuuta 2014

Silmukan ytimestä-haaste 7/2014


Hups ja sinne meni kesäkuu. Itsestä tuntuu nykyään siltä, että raskausviikot vilisee vain silmissä, mutta pakko se on myöntää, että nopeasti nämä kuukaudetkin tuntuvat menevän. Viime kuun aiheena oli aurinko ja ihanan aurinkoisia töitä teiltä syntyikin. Sinikin teki kauniin pipon, jossa auringosta inspiroituminen näkyy erittäin selvästi. Viime kuun haaste oli siitä erikoinen, että haastetyön valmiiksi kesäkuun aikana saaneiden kesken päätimme arpoa palkintoja. Arvontoja on kaksi toinen Pipon ytimestä-blogissa ja toinen täällä Silmukan saalistus-blogissa. Arpalippunsa lunastivat seuraavat blogit:


Tietoa Silmukan ytimestä-haasteesta:
 • Annamme joka kuukauden ensimmäisenä päivänä klo 7:00 uuden haasteen. Haasteen aiheen löydät sekä Pipon ytimestä, että täältä.
 • Haasteen voi toteuttaa millä tavalla tahansa, kunhan se on käsintehty. Mukaan voi siis osallistua neulomisen lisäksi ompelemalla, piirtämällä, askartelemalla, skräppäämällä tai millä tahansa tavalla, kunhan työ on tehty käsin.
 • Haasteeseen voi osallistua kommentoimalla kuukauden haaste postaukseen ja ilmaisemalla halukkuutensa osallistua haasteeseen. Jokaisen kuukauden haasteeseen ilmoittaudutaan erikseen. Kaikkiin haasteisiin ei tietenkään ole pakko osallistua. Haasteeseen voi ilmoittautua Pipon ytimestä-blogissa tai täällä.
 • Haasteeseen osallistuneista kerätään lista molempien blogien sivupalkkiin. Näin osallistujien töitä on helpompi seurata.
 • Valmiin työn voi postata omaan blogiin kun työ valmistuu, mieluiten tietysti kuluvan kuukauden aikana.
 • Haasteen kuvan (löytyy tekstin alusta) saa kopioida ja käyttää omassa blogissa haasteeseen liittyen. Haastetta saa halutessaan mainostaa eteenpäin.
 • Esitellessäsi valmiin työsi, mainitsethan sekä Pipon ytimestä- että Silmukan saalistus-blogin tekstissäsi, kiitos! 
 • Kun olet lisännyt valmiin haastetyön blogiisi, käythän ilmoittamassa siitä joko Pipon ytimestä-blogissa tai täällä.
 • Palkintona toimii inspiraatio ja tekemisen ilo.
 • Valmiilla työlläsi voit myös osallistua muihinkin kilpailuihin, haasteisiin tai tempauksiin. Töiden ei tarvitse olla "kiinni" vain Silmukan ytimestä- haasteessa!
Kuten ehkä huomasitte, on SY-haaste palannut taas normaaliin uomiinsa. Jälleen siis palkintona toimii inspiraatio ja tekemisen ilo, kunnes toisin ilmoitamme. Viime kuussa aurinkotyönsä valmiiksi saaneiden ja siitä meille ilmoittaneiden kesken arvotaan palkinnot lähipäivinä, olkaahan siis tarkkoina!

Lisäksi päätimme avata uuden sivun SY-haasteen suhteen ja ainakin yritimme keksiä teille hieman lisähaastetta. Heinäkuun haaste on nimittäin:

Vastakohtahaaste: suuri - pieni

Tämän kuun haasteessa on samalla haastetta ja hurjan paljon toteuttamismahdollisuuksia. Työssä pitää siis näkyä joko suuruus tai pienuus tai vaikka molemmat, jos keksit miten.

Haastavaa heinäkuuta! Inspiroitukaa! 

17 kommenttia:

 1. Mukana taas! Vielä ei ole mitään ajatusta miten tätä lähtisin toteuttamaan, mutta enköhän minä jotain keksi. :)

  http://patalappumania.vuodatus.net/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan! :) Nyt ei muuta kun ideaa metsästämään ;)

   Poista
  2. Valmista tuli: http://patalappumania.vuodatus.net/lue/2014/07/suuri-ja-pieni

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voisitko laittaa vielä blogisi osoitteen, sillä jostain syystä en pääse Blogger-profiiliisi?

   Poista
 3. Mukana!

  t. Minna, joka ilmoittautuu lentokentältä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja valmis! Taas viimeisenä päivänä, mutta kuitenkin! :P
   http://harmaajamuutiloisetvarit.blogspot.fi/2014/07/suuri-ja-pieni.html?m=1

   Poista
 4. Mulla on valmista :)

  http://estetiina.blogspot.fi/2014/07/isoraita-pikkuraita.html

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...