perjantai 22. tammikuuta 2016

Aikeissa tehdä Talvisukat


Facebook-sivuilla jo vinkkasin Muita ihania-blogin Talvisukkatempauksesta, mutta päätin hehkuttaa sitä hieman täällä bloginkin puolella. Ja kyllä, intoilen tästä jo nyt, vaikken ole vielä silmukan silmukkaa luonut. Innoissani olen siitä syystä, etten ole ikinä ehtinyt joulun alla sukkakalentereiden kimppuun. Sen sijaan nyt tuntuu oleva itselle juuri sopiva aika tällaiselle haasteelle. Tosin tällä hetkellä kiusaa hartiaseudun kivut, joten joudun mahdollisesti aloittamaan sukat hieman myöhemmin tai ainakin tekemään sukkia rauhalliseen tahtiin. Nythän sukkaohjeen kolmas vaihe on jo julkistettu, joten kurottavaakin riittää.

Toinen ja ehkä jopa isompi intoilun syy on se, että ihailen kovasti Muita ihania-blogia ja Tiinan, joka on ihanien ideoiden takana, kykyä keksiä tuoreita juttuja ja esitellä ne lukijoilleen inspiroivin kuvin. Joten, kun kyseisestä blogista löytyy jotain näin mahtavaa on siihen pakko osallistua. Vaikkakin sitten hieman rauhallispaan tahdilla.

Langoiksi valikoitui Basic (vihreä ja tummempi violetti), Sandnes Garn Sisu (vaaleampi violetti), Schachenmayr Regia Active (musta) ja Novita Nalle (valkoinen). Pukoiksi valkkasin näin ollen 3 mm. Tarkoitus olisi saada sukat E:n jalkaan. Katsotaampas kuinka tässä käy.

Onko teillä puikoilla Talvisukat?

18 kommenttia:

 1. Mua kanssa kiinnostelis lähteä mukaan mutta kun mulla on vain ohuita lankoja! :D varmaan odotan, että kaikki osat ohjeesta on julkaistu, ja joko käyn ostamassa sopivat paksut langat tai sitten kikkailen ohjeen fingeringille sopivaksi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuon varmasti saa muunnettua ohuemmillekkin langoille sopivaksi :) Ihmeessä mukaan vaan! ;)

   Poista
 2. Todellaki ♡♡ Oispa äkkiä huominen ;)

  VastaaPoista
 3. On puikoilla. Heti aloitin ja toistaiseksi olen aikataulussa. Juuri kirjoitin blogiinikin asiasta.

  VastaaPoista
 4. On puikoilla. Heti aloitin ja toistaiseksi olen aikataulussa. Juuri kirjoitin blogiinikin asiasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että olet pysynyt aikataulussa, hatun nosto siitä. Pitääkin käydä lukemassa postauksesi aiheesta.

   Poista
 5. Kyllä vain, seiskaveikasta on sukkaa tulossa. :) Muitakin projekteja olisi, mutta kerrankin halusin lähteä mukaan tällaiseen mysteerineuleprojektiin, niin nyt on puikoilla vielä yksi työ lisää.. :D

  Onneksi tähän mennessä ainakin neulottavaa on ollut suht vähän per päivä, niin ehtii noita muitakin tekemään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama tilanne täällä. Keskeneräisiä töitä taas riittää. Mutta ehkä niitä sitten taas valmistuukin enemmän kerralla :) Ja tosiaan, toistaiseksi ohjetta on sopivanoloisesti kerrallaan julkaistu. Tosin itse olen vielä joustinneuleessa niskajumin takia.

   Poista
 6. Kauniita värejä. Erityisesti nuo liilat. Tulee hienon väriset talvisukat. Itselläni puikoilla kahdet tilaussukat. Tasaraitaisia ja kaksi värisiä. Tilaajan mukaan mennään, vaikka olis niin kiva repäistä ja oikein väri-ilotella hieman. Kiva blogi. Täytyy tulla piipahtamaan toistekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! :) Itsellä ei juurikaan ole ollut neulehistoriassani tilaustöitä. Niitäkin on mukava tehdä silloin kun kysyntää riittää, mutta kyllä tällainen luova väri-iloittelukin kelpaa ;) Ja tervetuloa uudestaan käymään täällä blogin puolella!

   Poista
 7. Olen näitä sukkahaasteita nähnyt, mutta itse en vielä ole harjoitellut sukan tekemistä joten kiva vain ihastella valmiita töitä :) ihanat värit olet valinnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tykään itsekkin, on kiva tehdä värikkäitä töitä. Ja ei muuta kun sukan tekoa harjoittelemaan, ei se niin vaikeaa ole :)

   Poista
 8. Kiitos vinkistä, tänään aloitin talvisukkien teon minäkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtavaa, että löysit Talvisukka-haasteen! :) Neulonnan iloa sitten vaan!

   Poista
 9. Hahaa, olen toivoton tälläisten "neulotaan yhdessä jotain, johon tulee ohjetta pikku päitkissä vähitellen" -juttujen kanssa. Ei tarvii nähdä kun vilaus jonkun tekemästä, niin pakko munkin olla mukana. Hyvänen aika, pitää varmaan alottaa munkin, että kuulun joukkoon!!!

  VastaaPoista
 10. Hahaa, olen toivoton tälläisten "neulotaan yhdessä jotain, johon tulee ohjetta pikku päitkissä vähitellen" -juttujen kanssa. Ei tarvii nähdä kun vilaus jonkun tekemästä, niin pakko munkin olla mukana. Hyvänen aika, pitää varmaan alottaa munkin, että kuulun joukkoon!!!

  VastaaPoista
 11. Oi että, mitkä värit! Noista tulee varmasti superihanat sukat :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...