keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Käsivoiteet syyniin: Libero Cream


Talvipakkasten kiristyttyä vanha vaiva, käsien kuivuminen, saapui minun, niinkuin varmasti monen muunkin vaivoiksi. Tästä alkoikin taas käsirasvojen testailu. Toimisiko paremmin kosteuttava vai rasvainen voide. Pari vuotta sitten ihastuin  Yves Rocherin Beaute des Mains-voiteeseen ja kehuin sitä bloginkin puolella. En kuitenkaan viitsinyt tällä kertaa lähteä tilailemaan käsivoidetta netin kautta, vaan yritin löytää ratkaisun lähempää.

Libero Cream-voidetta ostin alunperin Pikkusaalistajan kuivuneita poskia varten, mutta eräänä päivänä päätin koittaa sitä käsiini todeten, että sehän on aivan mahtava käsivoide. Monet käsivoiteet lupailevat, etteivät jätä käsiä tahmeiksi. Liian monta kertaa olen todennut väitteen vääräksi, mutta tässä voiteessa tämä ominaisuus toteutuu, vaikkei siitä lue halaistua sanaa tuubin takana.

Kannattaa siis käsivoiteita etsiessa vilkaista myös vauvanhoito-osastollekkin.

Mitä käsivoiteita te käytätte?

P.S. Silmukan saalistus-blogin facebooksivuilla on käynnissä arvonta, jossa voi voittaa kolme kerää Drops Alpaca-lankaa. Käykäähän osallistumassa!

8 kommenttia:

 1. Pitääpä kokeilla - kassatyöskentelyssä ja hyllyttäessä kädet kuivuu vielä pahemmin kuin neuloessa, vaikka siinäkin kyllä ja talvikaudella aina pahemmin. Omaksi käsirasvasuosikikseni on noussut The Body Shopin Almond hand & nail cream. Se on ollu käytössä jo pari vuotta eikä myöskään jätä tahmeaa pintaa, mutta on harmittavan voimakastuoksuinen - samoin joululahjaksi saamani Yves Rocherin Vanille Épicée spicy vanilla -käsivoide. Sama ongelma siinäkin, siippa valittaa kun koko kämppä on yhtä tuoksurasvaa. Pitääpä kokeilla tuota libero rasvaa, siinä tuskin tuoksuaineita on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En huomannutkaan tosiaan mainita, että tämä on voide tuoksuton. Tämä seikka on itselle astman vuoksi yksi plussapuoli. Toivottavasti tästä löytyisi sinullekkin hajuton vaihtoehto :)

   Poista
 2. Omat kädet on monesti kovilla, kun tiskailen noita romujani teräsharjalla.
  Tai pesen tärpätillä pois maalinjäänteitä, tai muuta vastaavaa. Oma suosikkini on jo vuosia ollut Helosan (perinteinen ihovoide). Haen tasaisin välein rautakaupasta uuden 300 gramman tuubin, tuota kun kuluu. Rautakaupassa onneksi suht halpaa, noin 7 € tuubi, apteekissa kalliimpaa.

  VastaaPoista
 3. Lumenen Arctic Aqua 24H deep moisture hand cream on mun suosikki :)

  VastaaPoista
 4. Itse olen pitkään käyttänyt decubalin perusvoidetta. Monia muitakin on tullut kokeiltua mutta aina olen päätynyt tähän takaisin :D :) Mutta tuota liberon rasvaa tuli käytettyä silloin kun lapset olivat pienempiä ja pyllypesuja oli tiuhaan ;) Mukavaa loppuviikkoa<3

  VastaaPoista
 5. Mä käytän lähes pelkästään Dermosilin tuotteita, joten heidän käsivoiteita mulla on useampikin eri tuote käytössä.

  VastaaPoista
 6. Mä tartuin käsivoide "haasteeseen". oma lempparini löytyy blogista. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...