perjantai 1. tammikuuta 2016

Vuosi 2016


Sieltähän se tupsahti. Nimittäin vuosi 2016. Tämäkin vuosi tulee olemaan käsityöpainotteinen maustettuna elämän pienillä ja suurilla oivalluksilla. Toivon, että käsityökategoriaan kuuluu tänäkin vuonna lankatöiden lisäksi muitakin DIY-juttuja. Viime vuonna ryhdistäydyin tässä loppuvuodesta ja toivon saman suunnan jatkuvan vastakin. Neulonta- ja virkkuutöiden suhteen suurin tavoite olisi Supersankari-peiton (valmiina Teräsmies ja Batman) valmistuminen. Peiton lomassa aion kuitenkin tehdä muitakin käsitöitä. Sukkia olisi kiva tehdä kirjojen sukkia. rakkaudella, Knitting Vintage Socks ja Puikkomaisterin sukkakirjan ohjeiden mukaan. Jälkimmäisen sain joululahjaksi ja useampi sellainen ohje, jotka olisi pakko tehdä, on jo löytynyt. Myös muutama tuubihuivi-idea merinovillasta on päähäni pälkähtänyt. Eli kaikenlaista touhuttavaa lankojen parissa olisi luvassa tällekkin vuodelle. Lankahankintoja yritän edelleen rajoittaa vain tarpeellisiin hankintoihin. Yritän siis vältellä heräteostoksia. Tosin, jos lankaa saan lahjaksi, otan sen ilolla vastaan.

Mitä tulee blogin alkaneeseen vuoteen toivon sen olevan aktiivisempi, kuin edellinen. Viime vuosi oli selkeästi hiljainen. Välillä tosin sain hieman aktivoitua julkaisutahtia. Oliko syynä sitten lähenevä joulu vai mikä, mutta marraskuu oli erityisen vaisu. Yritys blogin aktivoimiseen oli kuitenkin mielestäni hyvä. Tyytyväinen siis olen, enkä stressiä blogin suhteen aio ottaa tänäkään vuonna. Sukkakirjan lisäksi Joulupukki toi viime vuonna toiveitteni mukaan kalenterin blogin suunnittelua varten. Kalenterissa on hyvin tilaa myös postauksen jäsentelyyn paperille. Liian usein nimittäin unohdan mainita jotain aiheesen liittyvää. Luvassa olisi siis entistä tarkemmin valmisteltuja postauksia.

Niin käsitöiden kuin DIY-juttujenkin tekeminen on mukavaa ja bloggaaminen tuo siihen kivan lisän, josta on myös tullut itselleni rakas harrastus. Otetaan kaikki irti meille tärkeistä asioista tänäkin vuonna ja pidetään rakkaat ihmiset lähellä.

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...