maanantai 27. toukokuuta 2013

Hei, minä täällä!

Aluksi pakko hehkuttaa! Silmukan saalistus-blogissa on käyty 10 036 kertaa! Siis W-A-U! Kiitos teille kaikille ihanille! Lisäksi kiitos teille kaikille ihanille, jotka tsemppasitte minua ja toivottelitte pikaisia paranemisia. Olette ihania!

Keskiviikon keskeneräiset-kyselyynkin vastattiin mukavassa määrin. Kysely ei alkanut kunnolla toimimaan alkuunkaan, mutta sen perusteella mitä kävin seuraamassa tuo ihana postaussarja saa teidän suupielenne mieluummin ylös- kuin alaspäin ja se on ihana asia se! Voin siis huoletta jatkaa itseänikin miellyttävää Keskiviikon keskeneräiset-sarjaa.

Jos joku ei ole huomannut, niin blogi on pitänyt kokonaisen viikon hiljaiseloa. Syynä on niskakivut, jotka viikko sitten olivat järjettömissä mittakaavoissa. En esimerkiksi ollut kyetä nielemään mitään. Onneksi kipu on helpottanut, vaikkei olekkaan kokonaan loppunut. Virkkuukoukkuun tai neulepuikkoihin en uskalla tällä viikolla vielä tarttua.

Ja ihan kuin en olisi saanut kipuannosta tarpeeksi niskan ansiosta, keskiviikkona olin pienimuotoisessa leikkauksessa. Operaatiosta oli kylläkin jo ennalta varoiteltu, joten täysin puskista se ei tullut. Viime syksynä nimittäin alavatsan seudulla, vatsalihasten päällä alkoi kipuilemaan patti, joka nyt viimein poistettiin, sillä se alkoi rajoittamaan elämääni. Leikkauksen jälkeen elin pari päivää särkylääkkeiden avulla, kotona tosin. Nyt ei onneksi haava enää aiheuta kipua ja tikitkin saan keskiviikkona pois. Niin ja patti on mitä luultavammin arpikudosta. Tuo hyvinkin pavun mallinen ja kokoinen pallero lähti kuitenkin patologin tutkittavaksi ja saan siitä tiedon muutaman viikon päästä. En kuitenkaan ole mitenkään peloissani tulosten suhteen.

Nyt olisi tarkoitus aloittaa taas bloggaus varovaisesti. Vaikka neuletöitä täällä ei varmasti vähäänaikaan nähdä, askartelutöitä voi putkahdella silloin tällöin.

Niin ja kuinka moni odottaa launtaista Silmukan ytimestä-haasteen uutta aihetta? :) Pysytään näppäimillä!

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja kärsivällisyyttä :)
  Siellähän ne langat odottelevat kun on sen aika! Itsellä taas selkä meinasi hajota ja nyt en sitten mitään raskaampaa liikuntaa voi harrastaa, onneksi käsityöt ovat vielä mahdollisia :)
  Ja toivottavasti ei mitään vakavampaa se patti ole, mutta hyvä kun ei kuitenkaan mieltäsi paina!
  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odottavathan nuo langat onneksi :) Alkaa jo sormia syyhytä, kauheasti tekisi mieli neuloa tai virkata. Mutta kaikki aikanaan. Voi ei sun selkää :( Toivottavasti se paranee pian!

   Poista
 2. Minä odottelen jo lauantaita ja uutta haastetta. Meidän 7 vuotiaskin halusi osallistua toukokuun lintu-haasteeseen. Hänen askartelut on valmiit. Pitäisi varmaan huomenna kuvata ja tehdä postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva että odotat uutta haastetta. Ja ihanaa että pienempikin väki innostuu tästä! Pitääkin käydä kurkkaamassa millaisen luomuksen teidän 7-vuotias on tehnyt.

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...