maanantai 20. toukokuuta 2013

Pieni hiljaisuus

Haluan vain ilmoittaa teille ihanille lukijoille, että Silmukan saalistus-blogiin laskeutuu toivottavasti lyhyt hiljaisuus. Syynä on yksinkertaisesti kova niska-hartiaseudun jumiutuminen ja kipu. Aamulla nieleminenkin oli kivun ja jumin takia vaikeaa ja nyt toinen korva on lukkiutunut luultavasti jumin takia. Keskiviikon keskeneräisiä ei ole luvassa tällä viikolla. Olen kuitenkin iloinen siitä, että äänestys kertoo teidän pitävän tuosta minunkin rakastamastani postaussarjasta.

Katsellaan siis ensi viikolla, mikä silloin on kunto. Jos uskaltaisin varovaisesti silloin hieman tehdä käsitöitä.

13 kommenttia:

 1. Paranemisia! Toivottavasti jumi helpottaa pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tänään on jo parempi olo kun eilen, joten eiköhän tämä tästä.

   Poista
 2. Voi ei :( Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Paranemaan päin onneksi olen jo ainakin tämän päivän perusteella :)

   Poista
 3. Tsemppiä ja paranemisia! Mulle on niin kovin tuttua tuo selän ja niskan kans tappelu, joten ymmärrystä täältä suunnalta ainakin löytyy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä tämä tästä onneksi näyttää vähitellen helpottavan. Kiitos ymmärryksestä. Näinä hetkinä muistuu mieleen se venyttelyn tärkeys, jospa sitä jatkossa muistaisi paremmin...

   Poista
 4. Voi ei :( Noh pitäähän sitä välillä lomaa pitää bloggaamisestakin, tämä nimittäin tuntuu käyvän melkein työstä ainakin meille :DD Mutta parane pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ehkä tämä bloggausloma tuottaa uusia ideoita tai jotain muuta hyvää :D Työstä tosiaan käy :D Mutta bloggaaminen on kuitenkin ihana harrastus :) Kiitos, kyllä täällä jo paremmassa kunnossa ollaan, kun eilen. Että eiköhän tämä tästä vähitellen.

   Poista
 5. Höh, voi kökkö :< Toivottavasti verryt pian kuntoon!

  VastaaPoista
 6. Höh, voi kökkö :< Toivottavasti verryt pian kuntoon!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...