keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Keskiviikon keskeneräiset 032

Minua on ilahduttanut kovasti teidän antama positiivinen palaute blogin uudesta ulkoasusta. Kiitos ja suuri halaus teille kaikille! Olette ihania! Onnistunut ulkoasun muutos sai minut miettimään, mitä muuta voisin blogissani muuttaa. Ja mikäpä muukaan minulle tuli mieleen, kuin Keskiviikon keskeneräiset, postaussarja joka on melkein yhtä vanha kuin itse blogikin. Itse pidän kovasti tästä postaussarjasta, mutta entäpä sinä? Jos et halua sanallisesti antaa mielipidettäsi, voit vastata sivupalkissa olevaan kyselyyn, joka on voimassa 22.5. klo 10:een asti. Toki voit vastata kyselyyn, vaikka antaisit sanallisenkin vastauksen.

Olette ehkä huomanneet, että Keskiviikon keskeneräisiä on jo hieman uudistettu. Pyrin laittamaan jokaiseen postaukseen useamman kuvan. Lisäksi sivupalkkiin on ilmestynyt painike, jonka avulla pääset suoraan näkemään kaikki Keskiviikon keskeneräiset. Eikä siinä vielä kaikki. Nimittäin tämän kaiken lisäksi uurastin ja linkitin jokaisen Keskiviikon keskeneräiset-postauksen loppuun esitellyjen töiden valmiit versiot. Tämän lisäksi löydät myös valmiista töistä, missä Keskiviikon keskeneräisissä työ on keskeneräisenä esitelty. Nämä on luonnollisesti myös linkitetty, jolloin siirtyminen haluaamaasi postaukseen kävisi mahdollisimman helposti.

Ja kyllähän täällä on käsityörintamalla edistytty. Alkuperäiset langat loppuivat kesken, joten esiin astui Novitan Miami. Viimeksi tuli hyviä arvauksia, mitä työstä on syntymässä. En kuitenkaan vielä paljasta, mistä on kyse. Arvauksia saa vielä esittää!

P.S. Kuvat on muuten otettu Pikku-E:n tulevassa huoneessa. Edistytty on silläkin saralla. Tosin nyt ulkotyöt on vienyt voiton remonttipuuhilta.

Keskeneräinen valmiina:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...