sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Pieniä ostoksia
Ennen perjantaista hiusten muodonmuutosta kävin täkäläisessä ihanassa Käsityöpuoti Silmu&Solmussa. Tarkoituksenani oli ostaa kasa lankoja pitkään päässäni muhinutta käsityötä varten. Tälläkertaa värien oikea sävy oli ensisijaisen tärkeä seikka. Ja koska täysin oikean sävyistä keltaista ei löytynyt, ihana kauppias ehdotti, että voisi tilata sellaista minua varten, jos asialla ei ole kova kiire. No ei sillä tietenkään kiire ollut. Ja koska tuen mielelläni tuota paikallista käsityöpuotia, jaksan kyllä odottaa ihanaa keltaista lankaa sen pari viikkoa, jonka myyjä tilausajaksi arvioi.

En tietenkään lähtenyt puodista tyhjinkäsin, vaan mukaan tarttui ergonominen virrkkuukoukku ja ommeltavia neppareita. Tuollaisen virkkuukoukun hankintaa olen pitkään harkinnut, mutta koska kynäote koukusta on ollut hankala, olen lykännyt sen ostoa. Nimittäin käsittääkseni koukun ergonomisuus katoaa, jos siitä ei oteta kynäotteella kiinni. Paremmin tietävät saavat korjata väärät luuloni. Kuitenkin heti koukun käteen otettuani huomasin, että kynäotte on tällä koukulla huomattavasti helpompi, kuin tavallisella koukulla. Lisäksi pitkään jatkunutta virkkaamisesta johtuvaa käsien kipua ei ilmennyt. Ihana koukku kertakaikkiaan!

Ommeltaviin nappeihin ihastuin Molla Millsin Virkkuri kirjan ansiosta. Häpeäkseni voin kertoa, etten ennen tiennyt, miten näitä neppareita käytetään. Kuitenkin heti kun näiden käyttötavan ymmärsin, ne hyppäsivät hankintalistani kärkeen. Luultavasti tulen hankkimaan näitä vielä isommassakin koossa, sillä pakkaus jo itsessään on niin suloinen. Lisäksi rakastan sitä, miltä napit näyttävät ja uskon, että niiden käyttökin on helppoa.

P.S. Sivupalkissa oleva kysely, joka koskee Keskiviikon keskeneräisiä. Ei toimi kunnolla. Se jostain syystä pyyhkii edellisen vastauksen uuden tultua. Rakkaat bloggarit, pystyisikö teistä joku kertomaan mikä kyselyssä on vikana ja pystynkö itse saamaan sen toimimaan oikein?

Tällähetkellä seurailujeni perusteella kyselyn tilanne on seuraava:
:D x 2
:) x 1
:I x1
:/ x 0
:( x 0

Kiitos kaikille vastanneille! Vastatkaa toki lisää, mielipiteenne on tärkeä. Kertokaa toki myös kommentoimalla blogiin, mikä Keskiviikon keskeneräisissä ihastuttaa tai vihastuttaa.

P.P.S. Silmukan ytimestä-haasteeseen osallistujat ovat tehneet ihania lintuja! Vielä ehdit mukaan haasteeseen.

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen haaveillut tuosta virkkuukoukusta! ja nuo nepparit on kivoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä tuollainen virkkuukoukku ostaa, tuntui tosi hyvältä käteen :) Ja noi nepparit on tosiaan kivoja :) Kun vielä pääsisi niitä kiinnittelemään :D

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...