tiistai 18. maaliskuuta 2014

Onnettaren suosima - Bh 18/31


http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2014/02/bloggaajan-haaste-31.html

Minä tein tässä kuussa lähestulkoon Sinit eli voitin kahdessa arvonnassa! Sini voitti viime vuonna kolmessa perä jälkeen, joten ihan en samaan suoritukseen yltänyt, hih. En tosin voi sanoa, että itse kuuluisin siihen joukkoon "joka ei ikinä voita mitään", sillä noin seitsemän vuotta sitten voitin silloisen unelmieni puhelimen. Tuon älyttömän tuurin jälkeen onnetar ei ole suosinut pieniä Lottovoittoja lukuunottamatta. Mutta nyt sitten osui voitto minun kohdalleni kahdesti!

Ihanan Knitting Vintage Socks-kirjan voitin Pieni ihana-blogista. Kirja on täynnä toinen toistaan ihanempia sukkaohjeita ja jokainen ohje on julkaistu alunperin ainakin sata vuotta sitten. Olen tästä kirjasta aivan tohkeissani. Kirjassa on upeita herrasmiesten sukkia, jotka kyllä nainenkin kehtaa jalkaansa pukea. Lasten sukkiakin löytyy ja muutama pitsisukka naisille. Oikein kihisen innosta, koska pääsisin koittamaan ensimmäistä sukkaparia tästä kirjasta!

Neljä kerää Teetee Pallas-lankaa voitin Taijun neulomukset-blogista. Tuo vihreä raidallinen lanka on aivan ihanaa! Pää jo täyttyy ideoilla, mitä langasta tekisin, mutta ehkäpä annan ajatuksen vielä muhia päässä. Valkoisen Pallaksen voisin mahdollisesti värjätä, mikäli Nalle-lankojen värjäys onnistuu mukavasti. Tosin, kyllä tuo valkoinen on itsessäänkin erittäin kaunista lankaa. Saa siis nähdä miten käy.

Kiitos tuhannesti vielä kummallekkin bloggaajalle mahtavista palkinnoista!

Ihanaa tiistaita!

Lankalaihiksen 5. välietappi
8,482 kg
+ 200g Teetee Pallas
----------------------------------------
8,682 kg
(Lankavaraston tavoitepaino: 7,578 kg) 

10 kommenttia:

  1. Oi, onnea tuplavoittajalle :) Tuo vihreäsävyinen on kyllä tosi kaunis :)

    VastaaPoista
  2. Oleppa hyvä vain! :) Toivottavasti kortti ei ollut kovin hajallaan :D Kävin itsellenikin etsimässä tuota vihreänsävyistä Pallasta eilen, koska se on minustakin niin ihanaa (lempiväri vihreä), mutta en löytänyt!! :( :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kortti oli ihan ehjä, kiitos tosiaan siitäkin! :) Ja muuten varmasti esittelen langasta tehdyt tuotokset täälläkin, kun pääsen lankojen kimppuun ensin, kuten kortissa toivoit ;) Löytyisköhän tuota Pallasta jostain verkkokaupasta?

      Poista
  3. Jo on säkää! :) Hei, tulit haastetuksi blogissani! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, tulen kurkkaamaan, minkälaisesta haasteesta on kyse :)

      Poista
  4. Onnea vaan!
    Tuo vihreä on tosi kiva!

    VastaaPoista
  5. Onnea! Minuakin oli arpaonni suosinut, voitin paketin ihonhoitotuotteita :-) arvaapa mistä aiheesta olin ajatellut postata huomenna? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja onnea sinullekkin :) Huomisen postausta odotellessa ;)

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...