tiistai 23. helmikuuta 2016

Keskeneräisenä - TalvisukatOlen todella yllättynyt ja onnellinen siitä, kuinka innokkaasti olette osallistuneet Kevään keskeneräiset-haasteeseen. Suurkiitos teille kaikille! Haasteeseen voi ilmoittautua koko kevään ajan. Eli mukaan vain, jos et vielä ole ilmoittautunut. Tehdään yhdessä keskeneräisistä neuleista ja päässä muhivista ideoista valmiita!

Minun keskeneräiseni ovat edenneet toistaiseksi vain Talvisukkien osalta. Suunnitelmana olisi saada nämä ensin valmiiksi ja edetä Siksak-huivin kautta kahteen aloittamattomaan keskeneräiseen. Talvisukat ovat edenneet mukavasti jo yli kantapään. Varresta jätin isoimman kirjoneulekuvion kokonaan, sillä varsi olisi muuten ollut liian kapea E:n jalkaan. Tai ainakin se olisi tarvinnut varren yläosaan tällöin lisää silmukoita. Tämä taas olisi vaikeuttanut kirjoneulekuvioiden neulomista, joten  jätin pitkän kuvion suosiolla neulomatta. Luultavasti jalkaterästäkin tulee joku kuvio jätettyä pois, jottei sukista tule liian isot.


Kirjoneuletta on ollut mukava tehdä, vaikka välillä olenkin joutunut purkamaan sukkaa, koska puikkojen vaihtokohdassa lanka on kiristänyt liikaa. Joissain kohdissa haastetta on luonut lankojen paksuusero. Luulin, ettei lankojen paksuus vaikuttaisi kuvion kireyteen, mutta ainakin omalla käsialallani se vaikuttaa. Jatkossa siis valitsen kirjoneuleisiin saman paksuisia lankoja.

Miten teidän keskeneräiset edistyvät?

8 kommenttia:

 1. Tuosta tulee niin hieno. #keväänkeskeneräiset etenee hienosti ;-) Tuossa se pöydällä muistuttaa olemassaolostaan... Vielä en ole tehnyt kierrostakaan. Hämäläinen taitaa luottaa liikaa siihen että aika riitttää joten väkerrän vielä rauhassa tilaussukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hämeestä alunperin kotoisin kun olen, ymmärrän tuon luonteenpiirteen paremmin kuin hyvin ;) Samaa vikaa on itsellä monessa jutussa. Mutta kyllähän tässä vielä on aikaa ;)

   Poista
 2. Mulla lähti kyllä hyvin käyntiin 2/4 jo valmiina.

  VastaaPoista
 3. Keskiviikkona osallistuin ja jo tänään aloin tekeen yhdestä haasteeseen kuuluvasta langasta virkaten pussukkaa. Olen ihan hämmilläni siitä että miten mä jo nyt aloitin :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että haaste on innostanut sinua selättämään keskeneräisiä! :) Mielenkiintoista nähdä, millainen pussukasta lopulta tulee :)

   Poista
 4. Minulla oli "kokoamaton kuvioneule " mekko. Tein sen ollesani sädehoidossa syksyllä 2012. En saanut sitä kasattua useista kehoituksista huolimatta. Jokin antipatia sitä kohtaan, kun neuloin sen sairastuttuani vakavasti. Haasteellinen malli ja todella kaunis. Nyt talvilomalla tarjosin sitä miniälleni joka yllätyksekseni huoli sen ja aikoi kasata sen. Kehui savansa hienon mekon koulunsa joulujuhlaan ,opettaja kun on. Olen todella tyytyväinen ja kiitollinen hänelle kun mekko sai näin "elämän".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsin ymmärrettävää, että käsityö alkaa tökkimään tuossa tilanteessa. Mutta kuitenkin hienoa keskeneräisen työn kierrättämistä :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...