tiistai 9. helmikuuta 2016

Kevään keskeneräiset-haaste - Minun keskeneräiset

 
Pistin taannoin pystyyn Kevään keskeneräiset-haasteen, joka sai mukavasti mielenkiintoa ja jo muutaman osallistujankin. Tarkennan vielä erikseen, että haasteeseen voi osallistua myös suunnitelmalla tehdä joku tietty työ jostain tietystä langasta tai jonkun tietyn ohjeen mukaan ilman, että yhtäkään silmukkaa on vielä luotu. Tarkemmat tiedot ja paikan, jossa ilmoittaa itsensä mukaan löydät täältä. Käy ihmeessä kurkkaamassa, jos vähänkään kiinnostaa!

Ja koska perustin tällaisen haasteen, osallistun siihen toki itsekkin. Sillä mikä on parempaa tällaisissa jutuissa, kuin yhteishenki. Kuten haasteen säännöissä kerroin,  kaikkia keskeneräisiä töitä ei tarvitse haasteeseen ilmoittaa. Itsekkin jätän haasteen ulkopuolelle Plussa-peiton ja suuren osan Supersankari-peitosta (valmiina Teräsmies-, Batman- ja Ihmenainen-tilkut). Tällöin paineita ei tule liikaa, kun ikuisuusprojekteja ei tarvitse urakoida kevään aikana loppuun. Seuraavassa siis projektit, joilla osallistun Kevään keskeneräiset-haasteeseen:


Siksak-huivi

Aloitetaan niistä töistä, jotka ovat jo puikoilla. Yksi näistä on Siksak-huivi, jota neulon merinolangasta ja alunperin vauvanpeiton ohjeen mukaan. Vielä en ole varma päätyykö tämä omien poikien kaulaan vai meneekö talteen pukinkonttiin. Toivottavasti se valmistuu ainakin tämän kevään aikana!


Muita ihanian Talvisukat

Näihin sukkiin hullaannuin monen muun neulojan tavoin. Ohje sukkiin löytyy nyt jo kokonaan Muita ihania-blogista. Alunperinhän sukissa oli ideana, että niiden ohje paljastui pienissä osissa. Itselläni alkoi kuitenkin hartiajumi vaivaamaan niin, että sukkien neulonta jäi alkutekijöihinsä. Loppuun haluan nekin kuitenkin saattaa. Sukat päätyvät toivottavasti E:n jalkaan.Salama-tilkku

Koska haaveenani on Supersankari-peiton valmistuminen, pitäähän siihenkin kevään aikana ainakin yksi tilkku saada aikaan. Mielellään tietysti useampikin. Tilkuista seuraavana tehtävälistalla olisi Salama-tilkku.


Cookie A: Rhombus-sukat

Nämä sukat olen halunnut jo pitkään neuloa. Kerran ne taisivat olla jo puikoillakin, mutta koska ne oli mahdoton neuloa Magic loop-tekniikalla, lopetin niiden teon alkukerrosten jälkeen ja purin työn. Tänä vuonna viimein hoksasin, että voisin neuloa sukat kahta yhtäaikaa erillisillä sukkapuikoilla. Tällöin välttyisin toisen sukan-syndroomasta, josta kärsin ennen Magic loop-tekniikan oppimista. Lankana käyttäisin Regian Fluormania Coloria.

Listalle oli päätyä vielä yksi pipokin, mutta päätin olla ahnehtimatta. Pipo pääsee puikoille toivottavasti näiden töiden jälkeen. Aika monta työtä aion saada siis valmiiksi tämän kevään aikana. Mutta stressiä en aio tavoitteistani ottaa.


Kiinnostuitko sinä ottamaan osaa haasteesen? Jos innostuit, käy lukemassa haasteesta lisää ja ilmoittautumassa täällä!

10 kommenttia:

 1. Mulla on ollut jo ikuisuuden tuo sama ihana Regian kerä! En ole vain keksinyt mitään tarpeeksi ihanaa sukkaa, jonka neuloisin. Tai olisihan mulla noita villasukkakirjoja, mistä voisi selailla mutta jokseenkin jäänyt, kun tentteihin luen... Niin paljon kummittelee se lanka mielessä, että mietin jo kaulahuivin virkkaamista siitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla, että sinäkin tykkäilet tästä langasta. Itsellä tämä lähti lankaupasta mukaan ihan heräteostoksena, koska on vaan niin ihanan värinen :) Toivottavasti löydät omalle kerällesi juuri sen sinulle oikean ohjeen ja idean :) Ja onnea tentteihin! :)

   Poista
 2. Minä en nyt ole kiinnostunut haasteesta. Olen sinun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuitenkin, että kävit ja liityit lukijaksi :) Kiitos siitä!

   Poista
 3. Kyllä minä ainakin neuloin Rhombukset kuten lähes kaikki muutkin sukat magic loopilla ja kaksi yhtä aikaa... :) Täällä vaihekuva https://www.instagram.com/p/469lpvGhVn/ ja täällä lopputulos: http://pieniihana.blogspot.fi/2015/07/parit-sukkaparit.html

  Tsemppiä haasteen loppuunsaattamiseen, itse jään nyt ulkopuolelle juuri siksi, ettei mulla ole muuta keskeneräistä kuin valtava Persian Dreams -peitto, jota en mitenkään saisi määräaikaan mennessä edes puoliväliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, ne on siis mahdollista tehdä magic loopilla. Ehkä mä kyselen sulta sitten neuvoa, kun sukkien neulonta tulee eteen :)

   Kiitos tsempeistä! Ja haasteeseen voi vielä liittyä koko kevään ajan, jos vaikka mieli muuttuu :)

   Poista
 4. Kaikkea mukavaa ja värikästä sulla haasteessa mukana! ;) Työn iloa! :)

  VastaaPoista
 5. Lähdin mukaan haasteeseen! On pakko saada tilaa yöpöydälle :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...