maanantai 17. maaliskuuta 2014

Äidiltä pojalle - BH 17/31

http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2014/02/bloggaajan-haaste-31.html

Melkein makkarapipo
Ohje: Novita
Lanka: Novita Viivi
Puikot: 6 mm
Aloitussilmukoita: 60
Langan menekki: 43 g

Yritin tehdä vaihteeksi jotain paksummalla langalla, jotta lankalaihis toteutuisi nopeampaa. Enpä olisi uskonut, että sain lankaa menemään tähän pipoon puolet vähemmän kuin pitsisukkiin, jotka esittelin teille alkukuussa. Langan pienestä menekistäkin olisi jo pitänyt päätellä, että pipo oli omaan päähän, johon sen alun alkaen tein, liian pieni. Tai kyllä itsekkin pipoa olisin voinut käyttää, ei se kauheasti kiristänyt, mutta paremmalta se näyttää Pikku-E:n päässä. 

Onneksi tuota Novita Viiviä löytyy vielä ruskeana puolitoista kerää, joten enköhän saa joskus itsellenikin pipon tehtyä. Nyt tosin puikoille on hypännyt jo taas ihan jotain muuta.

Ihanaa maanantaita!

Lankalaihiksen 4. välietappi
8,525 kg
- 43 g Melkein makkarapipo
--------------------------------------------------
8,482 kg
(Lankavaraston tavoitepaino: 7,578 kg)

8 kommenttia:

 1. Hah, tuttua! Olen antanut Supertytölle muutaman pipon tajuttuani, että sen päässähän ne näyttää just hyvältä. Pitäisi vaan aina muistaa neuloa reilusti pituutta, niin saisi pitää jotain itsekin! :D Mutta herra Iso-Pojalle tuo käy tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tässä tapauksessa olis tarvinnut luoda alun alkenkin silmukoita enemmän :D Mutta olenpa minä tämän hetkisten pipojen kanssa tähänkin asti selvinnyt :D Kiva, että löytyy kohtalotovereita ;D

   Poista
 2. Itse kun teen aina ohjeiden mukaan niin harvemmin on oikeaa kokoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok :) Oletko tehnyt koskaan mallitilkkua ja laskenut käsilalasi neuletiheyttä? Joo, paraskin neuvomaan, itse harvoin jaksan mallitilkkuja väkertää ;)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...