maanantai 10. maaliskuuta 2014

#satasyytäollaonnellinen 004/100 - Kätevät kädet - Bh 10/31


http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2014/02/bloggaajan-haaste-31.html

Sen lisäksi, että itse olen kätevä käsistäni, meidän perheessä myös miehellä pysyy neulepuikot käsissä. Miehen innostus tehdä itse niin miehisiä, kuin enemmän "hameväen" puuhiksi luokiteltuja harrasteita teki minuun aikoinaan suuren vaikutuksen ja olen ollut hänen taidoistaan aina suunnattoman ylpeä ja tietysti myös onnellinen.

Kuvassa mies muuten neuloo minulle ihania pitsisukkia! Rakastan tuota lankaa! En kylläkään yhtä paljon kuin miestäni, hih.

Onnellista maanantaita!

17 kommenttia:

 1. Oi kun ihanaa :) harvassa taitavat olla ne miehet joilla kutimet ja puikot pysyy käsissä. Olisihan se mukava yhteinen harrastus. Piristävä kirjoitus, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, kiva, että piristi :) Tässä vuosien varrella on vain muuttunut se, että ennen itse kysyin mieheltä apua kantapäiden sun muiden tekemisessä ja nykyään mies kysyy neuvoa minulta, kun blogin vuoksi tulee itse tehtyä nykyään enemmän käsitöitä :)

   Poista
 2. No oho :) Melkoinen mies sulla! :)

  VastaaPoista
 3. Upeat sukat tulossa ja hienoa kun mies tekee ne sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, hienot ovat tulevat sukat ja kiva saada juuri hänen tekemät sukat :)

   Poista
 4. Oho! Kymmenen pistettä, papukaijamerkki ja hatun nosto ♥

  VastaaPoista
 5. No ohhoh, olipa yllättävää, en olis arvannut että miehen käsityötaidot kyseessä! :P Aika harvinaista tuommoinen meinaan... :) Ja ihanan näköiset sukat tulossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että yllätin postauksellani :D Harvinaisiahan nuo neulovat miehet ovat kyllä ;) Ja tulevat sukat on tosiaan ihanat :)

   Poista
 6. Oman miehen tekemät villasukat! Vau! :)

  VastaaPoista
 7. Yritin jo aamulla kommentoida, mutta se kommentti katos jonnekin... Mutta siis, mun mies osaa myös jonkin verran kutoa, viitsiminen on sitten toinen juttu. Yhden huivin se mulle kerran aloitti mutta se tekele purettiin jossain vaiheessa kun ei olis koskaan valmistunut. Hauskaa on myös, että joka joulu miehen papalta tulee lahjaksi itse tehdyt kirjoneulesukat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mahtavaa, että sieltäkin löytyy neulova mies ja pappa! :D

   Poista
 8. Vau! Aikamoisen aarteen olet löytänyt!

  VastaaPoista
 9. Aika siistiä! Se on kyllä kieltämättä vetoavaa, kun ihminen ei tunne tarvetta pitää kiinni luutuneista malleista, oli sitten mies tai nainen. Arvostan.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...