lauantai 15. maaliskuuta 2014

Bloggaajan haaste 31:n puoliväli - Bh 15/31


Hyvä tarkoitukseni oli tehdä jonkinlainen pikakatsaus teidän osallistujien blogeihin linkityksien kera, mutta teitä on vain niin monta, että koko porukan linkittäminen alkoi tuntua liian suurelta urakalta.

Olen pyrkinyt käymään osallistujien blogeja läpi ja olen myös yrittänyt kommentoida sen mitä olen ehtinyt, mutta valitettavasti kaikille en ole ehtinyt kommentteja jättämään. Joka tapauksessa jo nyt iso hatunnosto kaikille! Puolessa välissä mennään ja edessä olisi vielä 16 blogipäivitystä tämän haasteen tiimoilta.

Postauksia olette tehneet niin neulonnan kuin virkkauksenkin osalta. Ompelutöitäkin on näkynyt blogeissa. Toiset ovat sairastelleet, mutta silti blogia on urheasti päivitetty ja yritetty pysyä haasteessa mukana. Muistutuksen sana vielä, että ei haittaa vaikka joinakin päivänä postaus jäisikin tulematta. Ratkaisevaa haasteessa on nimittäin postauksien lukumäärä ja hyvä mieli, tietysti.

Myös asuesittelyjä ja tuotearvosteluja on nähty. Monet ovat myöskin pureutuneet haasteisiin ja tehneet niiden tiimoilta postauksen tai parikin. Monet ovat myöskin raottaneet omaa elämäänsä, josta on aina mukava lukea.

Nyt kun kuukausi on puolessa välissä, olisi kiva kuulla osallistujien mielipiteitä. Millaiselta päivittäinen bloggaaminen on tuntunut ja vieläkö voimia on loppukuulle?

Ihanaa lauantaita!

27 kommenttia:

 1. Mä tykkään :) Ehkä tää oli just sitä, mitä tarvitsinkin ;) Sain kunnon bloggaus-inspiraation kerättyä ja vaikka käsitöitä ei ehkä just nyt niin vauhdilla valmistukaan, ni blogia voi silti päivittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Kiva kuulla, että tykkäät :) Ja tosiaan juuri tuo on ollut kiva huomata omallakin kohdalla, ettei aina tarvitse olla jotain valmista käsityötä, että voi blogata :)

   Poista
  2. Jep, eikä välttämättä edes puolivalmista. Ainahan vois blogata vaikka suunnitelmista, haavekäsitöistä, toivelangoista, väreistä.... ;) Tässä näin vaikka itsellenikin vinkkinä loppukuulle :D Ja sit tietty ne kaikki ei-niin-tarkasti-käsitöihin-liittyvät asiat lisäksi :) Ei aiheet bloggaamalla lopu, tässähän tuntuu saavan koko ajan uusia ideoita :) Että kiitoksia vain <3

   Poista
  3. Hei, saanko käyttää sun vinkkejä? :) Olis kiva noista jutuista blogata :) Ja ole hyvä, kiva, että olet saanut tästä haasteesta noin paljon <3 Ja aiheet ei tosiaan bloggaamalla lopu :)

   Poista
 2. Kyllä minulla on ollut kovasti ongelmia pysyä haasteessa mukana :) Jatkuvasti olen myöhässä ja vissiin yksi on jäänyt kokonaan välistä. Täytyy sanoa että raakaampaa tämä on ollut kuin olin kuvitellut! Mutta sitkeästi yritän pysyä perässä kuun loppuun ja vaikka muutama jäisi väliin olen saanut tästä kivasti puhtia bloggaamiseen :) Enää ei ole niin hankala saada itsensä kirjoittamaan kuin aikaisemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että haaste on tuonut puhtia bloggaamiseen :) Eikä haittaa vaikka on vähän jäljessä, tärkeintä on että on kivaa :)

   Poista
 3. Oon semmoisen kuusi/seitsemän (vai enempi?) postausta tällä haavaa jälessä :? En jotenkin osannut huomioida reissua, jonka aikana ei mitenkään päässyt bloggailemaan. Lisäksi oma haasteensa tulee siitä, että olen lähinnä tottunut valmiita töitä esittelemään ja niitä ei nyt ihan joka päivälle pamahdakaan. Mut toisaalta on ollut kiva kirjoitella suunnitelmista tai laittaa kuvat parittomista valmiista villasukista, koska vaikka kukaan ei lukisikaan niitä juttuja, niin sitten tulee itselleni enempi sellainen olo, että nämä olisi tehtävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäljessä oleminen ei ole niin vakavaa, pääasiahan kun oli haastaa ennen kaikkea itsensä ja pitää hauskaa :) Kiva, että haasteesta on ollut kuitenkin tuollaista hyötyäkin :)

   Poista
 4. Mukavaa on ollut ja välillä aika haastavaa :) Loppuun asti mennään sisulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että olet tykännyt :) Kiva, että jaksat loppuun asti! :)

   Poista
 5. Haaste on ollut tosi mukava ja oikeastaan bloggaaminen joka päivänä ei edes ole vaikeaa vaan siitä tulee tavallaan rutiini. ;) Tai no, minulta on jäänyt kaksi päivää jo välistä, mutta ajattelin kiriä tilannetta nyt viikonloppuna. Ja kyllä riittää puhtia loppuun asti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että koet haasteen mukavaksi! Tämä tosiaan rutinoi bloggaamaan :) Ja otat varmasti parin päivän blogitauon helposti kiinni :)

   Poista
 6. Hyvin oon pysynyt vielä tahdissa mukana :DD
  Aiheita olisi näin keväällä vaikka kuinka. Ajan kanssa tekee välillä tiukkaa, kun postauksissani on yleensä monta kuvaa; kuvata pitää ensin, käsitellä kuvat, siirtää blogiin ja vielä jotain tekstiäkin pitäisi saada aikaiseksi....Aiheet painottuvat puutarhan suuntaan, käsitöitä ei vaan ehdi nyt millään tekemään!
  Mukavaa viikonvaihdetta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, puutarha-aihe taisikin tuosta nopeasta listauksestani jäädä. Mahtavaa, että olet pysynyt tahdissa mukana :) Ja hyvä, että aiheita löytyy helposti :) Mukavaa viikonvaihteen loppua myös sinulle! :)

   Poista
 7. Aika mukavasti tämä eka puolikas on sujunut. Alussa oli hieman paniikkia siitä että mitä valmista saisi jokaiselle päivälle. Onneksi hyvin pian ymmärsi ettei tässä siitä ole kyse, ei tarvitse olla valmista että siitä voi kertoa. Hyvä idea on myös tuo että jo suunnitelmatkin on kirjoittamisen arvoisia. Valmistuu niistä sitten ikinä sitä mitä suunnitteli, vai valmistuuko lopulta ihan jotain muuta. Kivaa tämä on ollut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että olet onnistunut pysymään haasteessa mukana! :) Ja suunnitelmistakin on kiva kertoa blogissa, jäävät paremmin muistiin johonkin eivätkä kaivaudu muistikirjan sivuille. Mukavaa, että olet pitänyt tästä haasteesta :)

   Poista
 8. Tätä kaipasin. Olen blogannut tämän kuun aikana varmaan enemmän kuin koko edellisenä vuotena. Bloggaaminen on jäänyt vähälle kun minulla ei ole enää tietokonetta ja ipadilla bloggaaminen on hiukka tylsää kun ei voi muokkailla kuvien kokoja tai muuttaa asetuksia. Kivaa tämä on kuitenkin ollut vaikkei visuaalisesti sitä mitä haluaisin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että haaste on vastannut tarpeeseen :) Ja kiva, että olet tästä nauttinut :)

   Poista
 9. Yllättävänkin hyvin on tähän asti mennyt, mutta nyt alkaa pieni epäilys hiipiä, miten riittää aika... Haluan kuitenkin, että postaukset liittyvät ihan oikeesti siihen aihepiiriin, johon blogini kuuluu, ja myös että postaukset on ajatuksella tehty. En usko, että ketään kiinnostaa lukea juttuja tyyliin "mulla on tänään vihreät sukat jalassa..." =D Mutta vielä yritetään, ja jos kävisi niin, että ihan loppuun asti en pääsisikään, niin oon ylpeä jo tähänastisesta! =) Blogini on siis päivittynyt joka päivä! Ja haaste on tuonut mukanaan paljon hyvää, kuten uusia lukijoita! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydät blogiisi sopivia postausaiheita loppuun asti! :) Ja hienoa, että olet ylpeä itsestäsi! Tämä puoleenväliinkin selviytyminen on hieno saavutus :) Ja mukavaa, että olet saanut uusia lukijoita :)

   Poista
 10. Kiva lukea muidenkin ajatuksia tästä haasteesta! Samanlaisia aatoksia on itsellä, mutta ensisijainen on se rohkaisu mikä itselle tuli blogaamiseen tämän haasteen myötä. Olin jo pidempään ns. pöytälaatikkoon kirjoitellut postauksia, mutta haasteen myötä olen uskaltanut postata vaikka mistä aiheesta ja ilmoittaa blogini osoitettakin eteenpäin.
  Muutaman päivän olin jäljessä, mutta nyt taas sain päivitettyä blogihaasteen ajantasalle.
  Tämä haaste on avannut myös ideapankin ihan uudestaan ja sen, mistä voi kirjoittaa, ei pelkästään valmiista töistä. Kivoja ideoita täällä tuntui monella olevan. Itse olen kännykkään tehnyt listausta toteutuneista postauksista ja mitä mielessä ja mitä tulevaisuudessa. Sieltä on "helppo" napata niitä, jos ei muuten tunnu aihetta olevan ;)
  Tiivistettynä: ihanan kamalan rohkaiseva haaste mielestäni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa, että tykkäät ja että olet rohkaistunut postaamaan aiheesta kuin aiheesta. Ja hienoa, että olet rohkaistunut jakamaan blogisi osoitetta eteenpäin! :) Mukava siis kuulla, että sinäkin olet saanut haasteesta paljon hyvää bloggaukseen :)

   Itsekkin olen hieman listannut blogiaiheita, tosin ihan perinteisesti paperille :) Eilen juuri kävin listaa läpi ja totesin, että ne aiheet, joista lopulta olen postannut maaliskuun aikana ovat jonkin verran eronneet alkuperäisestä suunnitelmasta eli lisää ideoita on maaliskuun aikana päähän pälkähtänyt :) Loppukuusta voisi hieman vetää yhteen sitä, mistä suunnittelin postaavani ja mikä lopulta toteutui :) Tuossakin muuten postausvinkki ihan jokaiselle! :)

   Poista
 11. Kyllä, on ollut mahtavaa, kun on joutunut eli saanut rutistaa "tikusta asiaa". Aika hyvin olen saanut olla omalla mukavuusalueellani, mutta sekin ehkä muuttuu, koska OLLAAN VASTA PUOLESSA VÄLISSÄ ja kaikki parhaat etukäteen ajatellut aiheet on jo käytetty!!! Paniikki!
  Mutta kiitos silti, ilman haastetta olisi jäänyt monta asiaa postaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tykkäät, vaikka blogissasikin olen ollut aistivani pientä paniikin poikasta! Kiva nähdä mitä keksit loppukuulle :) Ja ole hyvä, on ihan mahtavaa, kuinka moni on innostunut haasteesta ja saanut siitä paljon iloa bloggaamiseen :) Tsemppiä, kyllä tästä selvitään :)

   Poista
 12. Vähän on ollut välillä aiheet tyhjästä nyhjäistyjä. Yllättävän hyvin oon kuitenkin ehtinyt postaamaani myös asiaa. Olin toivonut lukukertojen kasvua tän haasteen myötä, mutta ei ole ainakaan toistaiseksi toteutunut. Ilmeisesti jutut ei vaan oo niin mielenkiintoisia? Vähän siis turhautumistakin ilmassa... Toistaiseksi oma lempipostaukseni on lempipaikka-haaste: http://startinghousewife.blogspot.fi/2014/03/haaste-lempipaikkani-bh0931.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, tarkoitukseni ei ollut ketään turhauttaa tällä haasteella :/ Toivottavasti lukukerrat blogissasi vielä lisääntyvät! Tsemppiä loppukuulle!

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...