tiistai 25. maaliskuuta 2014

Sitä sun tätä - Bh 25/31
http://silmukansaalistus.blogspot.fi/2014/02/bloggaajan-haaste-31.html

DIY-Pikkuämpärit
Tarvikkeet: Pieniä ämpäreitä, liitutaulumaalia ja maalisivellin.

Kun löytää kaupasta pieniä metalliämpäreitä euron hinnalla per kappale, niitä ei vain voi jättää hyllyyn. Näitä ihanuuksia löysin noin kuukausi sitten Minimanista pari kappaletta. Itse keksin näille paljon parempaa käyttöä, kuin kasvien istuttelu, mihin siis ämpärit tekstinsä perusteella olivat tarkoitettu.

Tästä alkoikin pohdinta. Maalaisinko ämpärit vain valkoisella ja teippailisin uudet pysyvät tekstit ämpäreihin vai maalaisinko niihin liitutaulu-alueet. Lopulta liitutauluidea tuntui paremmalta, joten marssin Sinelliin ja ostin kyseistä maalia.

Ensin ajatuksena oli teipata ämpäreihin alueet, jotka maalaisin, mutta koska tämän tekeminen suoraan tuntui täysin mahdottomalta, heitin teippirullan kuvainnollisesti nurkkaan ja maalasin vapaalla kädellä liitutaulualueet ämpäreihin. Lopputuloksesta tuli mielestäni hyvin rento ja meidän kotiin sopiva.

Sitä sun tätä-tekstillä varustettu ämpäri päätyy eteisen pöydälle kaappaamaan syleilyynsä kaikkea, mikä tuppaa jäämään käsistä kyseiselle pöydälle. Toisen ämpärin pyhitän neuletarvikkeille.

Ihanaa tiistai yötä!

8 kommenttia:

 1. Tuollaiset purkit on hurjan kivoja :) Meillä joutuu vaan keksimään kannellisia ratkaisuja useimmiten, koska kissat ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanat on! :) Paljon toi maali muuten maksoi Sinellissä? Kun mun on pitänyt jo pitkään ostaa liitutaulumaalia mutten oo saanu aikaseks... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sinellissä toi maali makso 12 euroa ja purkin koko on 250 ml :)

   Poista
 3. Liitutaulumaali on täälläkin ollut kokeilulistalla jo vaikka kuinka kauan. Tykkään siitä, että vedit sen ämpärinkylkeen ihan vaan pensselillä. :) Eteisen miljoonalaatikko on must.

  Sain muuten tämän kuun SY-haasteen valmiiksi. :) http://neuloojapurkautuu.net/2014/03/sy-314-lempielain.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti tätä kokeilla! Tätä muuten löytyy ainakin Sinellistä myös muissa väreissä kuin mustana, niitäkin olisi joskus hauska johonkin testata :) Ja kiva, että sinäkin tykkäsit rennosta maalaustyylistäni :D

   Tulen kurkkaamaan haasteen :)

   Poista
 4. Onpas kiva idea :) Itse olen myös miettinyt että mitä maalaisin liitutaulumaalilla, viellä on hieman auki ;)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...