lauantai 9. helmikuuta 2013

Ei mikään leivontablogi

...Eikä tästä sellaista ole tulossakaan. Tämä eilinen aikaansaannos oli vaan itselle niin suuri saavutus, että pakko sitä on hieman hehkuttaa :)


En nimimittäin ole kovinkaan hyvä leipomaan hyvännäköistä pullaa. Maku on kuitenkin aina vähintään syötävän hyvä. Mutta tämä elämäni ensimmäinen itsetehty bostonpulla näytti aika hyvältä :)


Ohje on suoraan Yhteishyvän ruokaliitteestä, mutta mistään muusta bostonista se ei taida erota muulla kuin täytteellään. Sisällä on nimittäin voita, sulatettua tummaa suklaata ja sokeria, nam! :) Tosin kun aloimme pullalla herkutella rakkaani kanssa, paljastui ikävä totuus. Pulla olikin vielä keskeltä raaka. Boston oli isompi kun ohjeen vastaava. Seuraavalla kerralla siis vähemmän lämpöä ja pidempi paistoaika.

Herkullista lauantaita! :)

7 kommenttia:

 1. Rakastan pullaa, mutta minusta boston aina raakaa tai muuten märkää sisältä. Eli olen koko ikäni inhonnut sitä. Sinun bostonisi oli hyvin kaunis vaikka raakuus yllättikin.Parempaa onnea ensi kerralla.

  Satunnainen vierailija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä ei ollut syömiskokemusta muusta kuin kaupan bostonista ja se ei tähänmennessä ole ollut raakaa :) Toivotaan tosiaan sitä parempaa onnea ensikerralle :)

   Poista
 2. :) Kauniilta se ainakin näyttää!

  VastaaPoista
 3. Mäkin oon leiponut vasta tässä muutaman kuukauden aikana ekat bostonini ja todennut sen helpoksi ja näyttäväksi kahvipöydän kukkaseksi;-) Kokeile vaan uudestaan,koska tuohan näyttää todella hyvältä!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...