torstai 21. helmikuuta 2013

Miehelle koruja

Tänään on mieheni syntymäpäivä. Muutama viikko sitten, kun aloin miettimään sopivaa syntymäpäivälahjaa, tajusin, etten ole koskaan ostanut miehelleni vaatteita. En siis yhtään ainoaa vaatekappaletta. Jos siis lukuun ei lasketa niitä kertoja, kun olemme olleet yhdessä vaateostoksilla ja olen maksanut meidän molempien vaatteet. En siis ole sen paremmin tilannut hänelle vaatteita verkkokaupoista, kuin ostanut vaatekaupastakaan siellä yksin käydessäni. No, mitä sitten olen ostanut? Ensimmäisenä mieleeni tuli, että olen ostanut hänelle koruja. Niitäkään en ole ostanut yhtään sen useammin, kuin esimerkiksi kirjoja tai vaikka hyviä elokuvia, mutta se nyt vain juolahti mieleeni.

Ja koruihin minä tälläkin kerralla päädyin:

Korut tilattu EMP-verkkokaupasta.
Kaulakoru olikin jo valmiiksi hienossa paketissa. Vielä piti keksiä paketti korvakoruille. Sitten muistinkin edellisen Kotiliving-lehden, jossa oli tehty vessapaperirullan hylsystä paketti. Päätin siis kokeilla.


Ohjeen serviettien sijaan käytin skräppipaperia, joka osoitteutu hieman liian paksuksi. Lopputulos jäi mielestäni taite kohdista hieman liian ryppyiseksi. Paperi kuitenkin oli kaunista.

Paketti vessapaperihylsystä

Ohje: Kotiliving 2/2013
Tarvikkeet:  
 • Vessapaperihylsy
 • Kaksipuolista teippiä
 • DCWV the Christmas matstack-paperia
 • mt-teppiä
 • Dymolla tehty teksti

5 kommenttia:

 1. Mä oon tuolla tekniikalla askarrellut vanhemmalle koiralle pentuaikana leluja ;) Sisälle namia niin johan on kiva lelu :)

  Toivottavasti mies pitää lahjastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vessapaperihylsyistä on moneksi :D

   Ja kyllä, mies piti lahjasta :) Vähän pelkäsin että korvikset ois ollut liian naiselliset "timantteineen" mutta ei kuulemma ole :D

   Poista
 2. Pitääpä ottaa hylsyt talteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota ihmeessä :) Niistä tulee helposti kauniita paketteja tai "rasioita" pienille tavaroille ;)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...