tiistai 12. helmikuuta 2013

Hiilikuitua ja nappikauppaa

Kävin eilen vähän ostoksilla paikallisessa ja ehdottomasti parhaassa lankakaupassa eli Silmu&Solmussa :)


Alunperin lähdin ihan vain nappikaupoille. Olin kuitenkin kuullut jo jokinaika sitten että kauppaan on tulossa hiilikuituisia sukkapuikkoja. Nappivalintojen jälkeen mieleeni muistui, että liikkeen Facebook-sivut olivat ilmoitelleet kyseisten puikkojen saapuneen puotiin. Ensin hieman emmin puikkojen ostoa ja ajattelin vielä miettiväni asiaa, mutta ennen kuin astuin takaisin autoon, käännyinkin kannoillani ja kipaisin vielä hakemaan nämä uutuudet.

Puikot on siis valmistettu hiilikuidusta ja ne ovat erittäin kestävät. Kevyetkin nämä ovat ja lisäksi pakkaus lupaili mm. että puikot ovat lämpimät käsitellä. Kokemusta käytännössä ei vielä ole. Innolla kylläkin odottelen koska pääsen puikkoja testaamaan! :)


Ja mitä niihin nappikauppoihin tulee, niin niihin lähdin ihanan äitini toimesta. Hän on nimittäin myös taitava neuloja (ja niitähän lähipiirissä riittää :) ) ja olikin neulonut Pikku-E:lle villapaidan, josta tapansa mukaan oli jättänyt napin pois. Ja koska minä en omista minkäänlaisia nappivarastoja, pääsin taas hypistelemään ihania nappeja. Tälläkertaa päätin ottaa useampaa erilaista vaihtoehtoa kasvattaen näin mitätöntä nappivarastoani. Nämä vaihtoehdot pääsivät seulani läpi. Mikä niistä teidän mielestä sointuisi parhaiten villapaidan väreihin? Napit on siis aseteltu kuvaan villapaidan päälle.


Ja täytyihän niille napeille tehdä oma säilytyspaikka. Rasia on tyhjä xylitol-pastilli-rasia, josta on poistettu alkuperäiset teippaukset. Teippien poiston jälkeen teippasin rasian osittain mt-teipillä. Lopuksi lisäsin teippauksen päälle Dymolla tehdyn tekstin.

Kertokaapas ihmeessä mielipiteenne sopivimmasta napista! :)

P.S. Taas on uusi lukija hypännyt kyytiin! :) Tervetuloa! :)

6 kommenttia:

 1. Kiva rasia ja kauniita nappeja! Minun silmääni parhaiten sopii tuo vasemman yläkulman nappi. :)

  VastaaPoista
 2. Heh, mietin just samaa kuin Erja, eli vasen yläkulma on ainakin tämän kuvan perusteella kaikkein paras noihin väreihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nappimielipiteestä :) Itsellä on tämä nappiasia vielä ihan auki. Katsotaan mihin päädyn :)

   Poista
 3. Minäkin olen tuon vasemman yläkulman napin puolella. Tosin myös toi tummin eli oikean yläkulman nappikin sopisi :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...