keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Olipa kerran muistikirja

Tiesittekö te jo, että Hupsistarallaa- ja Ikomi-blogien kirjoittajilla Terhillä ja Inarilla on alkamassa ensikuussa yhteinen journal-haaste nimeltä Muistikirjamaaliskuu? Jos et tiennyt ja juttu kuulostaa jännältä, klikkaileppas itsesi jompaankumpaan blogiin :)


Minä osallistun hyvin innoissani Muistikirjamaaliskuuhun. Ja kuten kuvasta näkyy, valmistauduttu on ;) En ole ennen muistikirjaillut, jos ei yhtä hyvin lyhyttä kokeilua lasketa. Silloin en oikein tiennyt kunnolla mistä on kyse ja innostus loppui sen takia ennenkuin kunnolla alkoikaan. Otan siis tämän haasteen lisäksi kuukauden kestävänä oppituntina muistikirja-harrastukseen.

Tämä muistikirja löytyi muuten Pikku-E:n huonetta raivatessamme remonttikuntoon. Yllätyin todella siitä, että paperi, jota vihko sisältää, on tussipaperia. Värillisiä tusseja pitäisi vielä kaivella esiin varaston kätköistä.

Toivoisin tällähetkellä, että muistikirjailu säilyisi yhtenä tapana säilöä muistoja ja ajatuksia läpi elämän. Jää siis nähtäväksi jääkö tämä muistikirja siksi ainokaiseksi ;)

Esiintyi Keskiviikon keskeneräisiiä 022

3 kommenttia:

  1. hauska harrastus, siitä voi alkaavaikkamikä? kirjailijan uraaaaaa!

    VastaaPoista
  2. osoite on hauska, luen sen:silmukansaalistus. Huom.eri tavutus

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...