sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kotoliving 2/2013

Arvatkaapas mitä tarttui eilen mukaan R-kioskilta? No tämäpä tietenkin:


Tuorein Kotoliving lehti! :) Jostain syystä viime vuonna ilmestynyttää ensimmäistä lehteä ei tullut ikinä ostettua, mutta tämän kohdalla tein poikkeuksen. Kaiken lisäksi pistin lehden tilaukseen, joten jatkossa tämä ihanuus tulee suoraan postilaatikkoon :)

Tässä lehdessä oli todella paljon ihania juttuja. Pojan huoneen kaapinoviin on varmasti tulossa perinteisten vetimien sijaan helminauhat. Lisäksi en enään tiedä tekisinkö kummitytölle synttärilahjaksi aikaisemmin suunnitelmissa olleen Monsterin vai tässä lehdessä esiintyneen rokkipupun :) Ihania reikätilkkujakin lehdestä löytyi, vaikka Satunnaisia sankareita-tilkkutakkiprojekti ei minua kiinnostakkaan. Muutama amigurumiblogikin, jotka lehdessä esiteltiin, pitäisi katsastaa ja ja ja.... paljon muuta :) Suosittelen lehteä kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Itekki oon yrittäny metsästää tuota uusinta lehteä, mut jostain syystä en oo viel löytäny vaik oon ihan isojen kauppojen lehtihyllyillä käyny :D Pitää varmaan Ärrällä käydä, jos siekin sieltä löysit. En tosin innostunut kauheesti siitä ekasta numerosta, mutta tätä toista lehteä on moni kehunut, et pakko on ainakin käydä nopeesti selaamassa, että onko ostamisen arvonen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkään en ole tohon lehteen ruokakaupoissa törmännyt, mutta Ärrältä tosiaan löyty :) Oli kyllä hintansa väärti toi lehti :)

   Poista
 2. Minulta on päässyt menemään vähän ohi tämä Kotoliving-meininki. Voisi joku kerta ottaa ja vilkaista lehdestä, millainen se oikein on. :) Tilaan kotolivingf-fiä eli sikäli tyyli on tuttu. Otanpas lehden joskus syyniin, kun kaikki tuntuu niin suosittelevan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota ihmeessä :D Uusia ideoita vaan virtaa päähän sen lehden mukana, ihan kun niitä ei olisi jo ennestäänkin vähän liikaa ;)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...