tiistai 26. helmikuuta 2013

Olohuoneen ensimmäinen muodonmuutos

Pikku-E:n tulevan huoneen remontti on alkamaisillaan. Maalit on valittu ja tapetti ostettu. Sisutuksen suhteen suunnitelmat on kutakuinkin lyöty lukkoon. Tulemme käyttämään jo olemassa olevia huonekaluja. Jotain kuitenkin tulemme huoneeseen ostamaankin. Pieniä yksityiskohtiakin on ehditty suunnittelemaan.

Tuleva remontti sai minut kuitenkin muistamaan, etten ole esitellyt teille sitä, mitä olemme kodissamme saaneet tähän mennessä aikaan. Päätin, että aloitan esittelyn olohuoneesta. Ennen sitä sanon kuitenkin, että rakastan kotimme kaikkia remontoituja huoneita. On ihanaa, kun saa elää sellaisen kumppanin kanssa, jota myös kiinnostaa miltä koti näyttää, jolla on hyviä ideoita sisustamisen suhteen ja lisäksi vasarakin pysyy kädessä. Aina ei ehkä olla kaikesta yhtämieltä, mutta onneksi osaamme aina tehdä kompromisseja :)

Ennen remonttia kaikkialla asunnossamme tapetit olivat hyvin vaaleita. Itse en jostain syystä pidä valkoisista seinäpinnoista. Lieneekö syynä sitten se, että sain lapsuudessani tuijotella jonkinverran sairaalan valkoisia seiniä. Väriä pitää kuitenkin olla. Sillä ei ole väliä, onko väri harmaa, tai vaikka kirkkaan punainen. Väriä väriä väriä, kiitos. Ja taas kiitän rakasta miestäni, joka ei myöskään ole halunnut meille valkoisia seiniä :)

Seuraavassa olohuoneen kuvat ennen seinäremonttia. Lattiat oli kuvanottohetkellä jo uusittu.Niin ja miten olohuoneen uusi värimaailma sitten valikoitui? Jo edellisessä kodissamme olimme valinneet teemaksi mustaa ja punaista. Seinät tosin olivat siellä valkoiset, koska kyseessä oli vuokra-asunto. Ja nyt kun seinät olivat ihan omat, meillä oli viimein mahdollisuus ilakoida väreillä. Ja tulos oli tämä:Olohuoneen punainen tapetti kimaltelee kauniisti :)
No ei värejä vieläkään ole mitenkään räiskyvästi, vaan hillitysti ja meille sopivasti. Joku pidempään blogiani seurannut, voi ihmetellä missä on mieheni uudelleen verhoilema sohvaryhmä. Projekti on vielä hieman kesken. Lisäksi nämä mustat nahkasohvat joutavat jo pian myyntiin sen "uuden" ihanan punaiseksi verhoillun sohvaryhmän tieltä :) Eli uusia kuvia on luvassa, kun tämä muutos on käynyt toteen :)

8 kommenttia:

 1. Väriäväriäväriä, todellakin! Valkoiset seinät pöh :) Mun mies ei ole vielä innostunut uuden värisistä seinistä, mutta pian toivottavasti :) Kesällä..?!
  Sisustusiloa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että muutkin rakastaa väriä :) Onnea miehen mielen käännytykseen :D Ja kiitos kommentista! :)

   Poista
 2. Nimenomaan, väriä elämään oi kyllä. :) Ei mä en kestäis kans mitää valkoista pelkästään. Mieskin samaa mieltä on asiasta onneksi. Nyt se yrittää mua saada taivuteltua että tulevaan uuteen makkariin musta tapetti.... Mut siitä pitää neuvotella, että millainen. Ihan en oo vielä vihreää valoa siihen antanut :D -Helinä-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, vai että mustaa tapettia, aika rohkee :D Mutta voishan se antaa tunnelmaa jonkin toisen värin kanssa ;)

   Poista
 3. Iiiiihana tapetti! Meillä on sellainen vaalea kausi menossa. Tosin vain niiden pintamateriaalien kanssa, koska mm. verhoihin oon suunnitellut vähän väriä. :) Lähinnä tunkkaiset värit pois, raikasta ja puhdasta tilalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, toi tapetti on ihana :D Kimaltelee ihanasti aurinkoisena päivänä :) Niin ei valkoisessa tietysti sinänsä mitään vikaa ole, kukin tavallaan :) Raikkaus ja puhtaus on aina hyvä juttu :)

   Poista
 4. Oi ihanaa, remonttijuttuja!

  Mekin tehtiin nykyiseen asuntoon muuttaessa pintaremontti, tosin päinvastoin koska me vähennettiin värejä: tunkkaisen viininpunaiset ja keltaiset seinät muuttuivat mustaksi ja harmaaksi. Noista teidän olohuoneen tapeteista tykkään kyllä kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :D Ja ei meillekkään tunkkaisia värejä päästetä seinille :D Musta ja harmaakin on hyvä :) Ja hyvä että nämä remonttijututkin miellyttää :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...