keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Vastaukset 13-18/30

13. Onko sinulla lanka jota rakastat, muttet ole löytänyt sille sopivaa projektia?

Novita Viivi. Käytin lankaa Nalle-haalarin tuunaamiseen, mutta lankaa löytyy silti vielä kolme täysinäistä kerää ja lisäksi yksi melkein täysi kerä. Ihastuin lankaan, sillä se on keinokuidustaan huolimatta pehmoisen oloinen. Langasta neuloessa totesin vielä sen olevan helppo työstää, eikä se hajoa helposti säikeiksi.

14. Kamalin lanka/materiaali (kuitu) jolla olet työskennellyt? Miksi?

Katia Perusta neuloin aikoinaan samaisen nallehaalarin, josta äsken kerroin. Langasta sain astmakohtauksia ja sen pitkät kuidut kutittelivat kurkkua. Luulisin tämän johtuvan alpakasta, jota lanka sisältää 10%. En sen koommin ole neulonut alpakasta, mutta aion joskus vielä yrittää neuloa jollain muulla alpakkalangalla.

15. Inhokki malli/kuvio? Miksi?

Sellaista en osaa ainakaan vielä nimetä. Olen enemmänkin kiinnostunut monenlaisista mallineuleista ja haluaisin testailla monenlaisia neulepintoja.

16. Oletko ikinä saanut neulomiseen liittyvää vammaa?

Tavallisten niska-hartiaseutu jumien lisäksi olen saanut oikean etusormeen useita reikiä. Tämä johtuu eniten käsien kuivuudesta.

17.  Onko rakastamasi projekti mennyt ikinä pilalle? Mikä on sen tarina?

Yritin alkuvuodesta tehdä Pikku-E:n sukkien varsiin tähtikuviota. Saatuani yhden sukan valmiiksi totesin kirjoneuleen olevan yksinkertaisesti liian kireä, eikä sukkaa voinut käyttää. Myöhemmin toteutin sukat onnistuneesti raitaversioina. 

18. Neulotko englantilaisittain vai mannermaisittain?

Mannermaisittain.
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...