keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Keskiviikon keskeneräiset 044


Muistaako joku vielä blogin ensimmäisen postauksen? Tuolloin esittelin muutamia töitä, joita olin saanut aikaiseksi. Yksi niistä oli tämä villahaalari, jota aloitin Pikku-E:n köllötellessä vielä kohdun suojissa. Valmiiksi haalari tuli vasta pojan ollessa yhden vuoden ikäinen. Kuvittelin raskausaikana tekeväni villahaalaria puolivuotiaalle vauvalle. Vaan toisin kävi.

Päätin viime viikolla kokeilla haalaria pojan päälle varmistaen, että haalari on edelleen pojalle sopivan kokoinen. Jostain syystä kuitenkin tunne siitä, että haalarista puuttui jotain oli säilynyt ja nyt päätinkin asialle tehdä jotain. Lisäksi kaula-aukon avonaisuus pistää silmään, vaikka pojalta löytyykin kaulureita. Kaula ei siis pääsisi paleltumaan talvipakkasillakaan. Joka tapauksessa tällekkin asialle pyrin siis tekemään jotain. Aika näyttää, miten haalari muuttuu ja onko suunta parempaan vai huonompaan.

P.S. Tänään on viimeinen mahdollisuus osallistua arvontaan!

6 kommenttia:

 1. Hurjan suloinen haalari ja malli! <3

  VastaaPoista
 2. Onpas söpönen :) Resorit tai joustinneulehihansuut ja lahkeensuut kävisi myös varmaan hyvin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itseasissa juurikin joustinneuletta olen alkanut hihoihin ja puntteihin tekemään :) Kaula-aukostakin on jo visio, pitää vaan testata toimiiko käytännössä sitten niin hyvin.

   Poista
 3. Aivan ihana!! Minusta oli hirvittävän vaikea arvioida minkä kokoisia lapset ovat minkäkin ikäisinä ennenkuin oli omia lapsia. Toisaalta helpompi näin päin kuin että olisi heti ollut liian pieni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä, se lapsen koon arvioiminen tuolloin oli todella vaikeaa, vaikka vauvoja vähän entuudestaankin olin sisarusteni ansiosta nähnyt :) Ja parempi tosiaan näin päin, että haalarista tuli iso :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...